Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cezar Preda: Liberalii care vor pleca din partid după Congres sunt aşteptaţi cu multă plăcere în PDL

Vineri, 5 Martie 2010 (16:59:44)

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că liberalii care vor să plece din partid după Congresul PNL sunt aşteptaţi "cu multă placere" să se înscrie în PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preda a spus că se aşteaptă la unele plecări din rândul PNL, după Congresul partidului care are loc la sfârşitul acestei săptămâni.

El a afirmat că, deşi nu are informaţii certe privind eventuale demisii din PNL, orice eveniment de acest gen poate fi urmat de un val de plecări din partea celor care au nemulţumiri mai vechi şi găsesc acum un bun prilej să plece ori a celor care nu se mai regăsec în politica partidului.

"Cine doreşte să plece dintr-un partid profită de asemenea evenimente majore din viaţă unui partid. La un congres unii sunt mulţumiţi, alţii nemulţumiţi. În general din zona nemulţumiţilor cei care aveau în proiect să plece o vor face. Eu, personal, nu am cunoştinţă de oameni care vor să plece după congresul PNL. Dar după o logică firească a vieţii politice româneşti, cred că după acest congres vor mai pleca de la PNL", a spus deputatul de Buzău.

Cezar Preda a susţinut că toţi liberalii care vor să plece din PNL sunt aşteptaţi "cu multă plăcere" la PDL.

"Noi am vrea că toţi cei care vor pleca de la PNL să vină la PDL. Nu trebuie să mai aleagă această cale a grupului independenţilor, care am înţeles că vor să facă un partid de centru-stânga, când au posibilitatea să meargă la un partid de dreapta, cum e PDL. Avem elemente de liberalism consacrate prin statut şi prin activitatea noastră şi, din punctul meu de vedere, ar trebui să se îndrepte direct către PDL. Este firească această abordare şi mi-aş dori ca aceia care nu se regăsesc în politica asta forte care se prefigurează la PNL să vină la PDL. Cu cea mai mare plăcere", a adăugat Preda.

Deputatul PNL Ioan Timiş a anunţat, vineri, că pleacă din PNL şi că va trece la PDL, pentru că acest partid are în ideologia sa un orizont liberal, criticând faptul că liderul Crin Antonescu impune un "absolutism iluminat", dorind să fie singura stea care străluceşte pe cerul formaţiunii liberale.

Surse din PNL au declarat că mai mulţi deputaţi liberali sunt nemulţumiţi de modul în care Antonescu conduce şi intenţionează să conducă formaţiunea, mai ales în perspectiva guvernării. Potrivit surselor citate, aceştia portă negocieri intense cu foştii lor colegi plecaţi înainte de prezidenţiale la grupul Independenţilor, coordonat de Gabriel Oprea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cezar Preda: Liberalii care vor pleca din partid după Congres sunt aşteptaţi cu multă plăcere în PDL.
 Vizualizări articol: 542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cezar Preda: Liberalii care vor pleca din partid după Congres sunt aşteptaţi cu multă plăcere în PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei