Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De luni

Trafic de coşmar în zona centrală a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămâna viitoare, sucevenii care vor avea de ajuns cu autoturismele în zona centrală a municipiului vor avea numeroase bătăi de cap din cauza străzilor care vor fi închise total sau parţial, în unele cazuri, traficul rutier urmând să fie dirijat pe câteva străzi lăturalnice, înguste şi de obicei blocate de maşinile parcate pe laterale.

Astfel, de luni va fi închisă total strada Vasile Alecsandri, care trece prin faţa Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, acolo urmând să înceapă lucrări ISPA de reabilitare a reţelei de canalizare.

De asemeni, tot de luni va fi închis traficul rutier pe jumătate din strada Nicolae Bălcescu, pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu bulevardul Ana Ipătescu şi strada Ştefan cel Mare. Porţiunea respectivă, distrusă de lucrările ISPA de anul trecut, urmează a fi refăcută, prin turnarea unui strat de beton, astfel încât pe acolo să se poată circula normal, nu prin gropile imense formate în stratul de pământ şi prundiş turnat deasupra şanţurilor săpate pentru montarea conductelor de canalizare.

Blocajul din trafic în zona centrală este completat de lucrările care se desfăşoară încă pe strada Petru Rareş, unde circulaţia autovehiculelor este permisă doar pe un singur sens de mers.

Practic, zona centrală va fi restricţionată circulaţiei rutiere pe trei laturi, cel mai tare urmând să fie afectaţi şoferii care vin dinspre Burdujeni şi care vor trebui să aleagă rute ocolitoare, pe Serpentine sau pe la intersecţia Mărăşeşti, pentru a ajunge în zona centrală, pe la Piaţa Mare sau la numeroasele firme şi instituţii publice care îşi desfăşoară activitatea în această zonă.

De asemeni, pentru a circula în perimetrul respectiv, şoferi vor trebui să se strecoare pe cele câteva străzi rămase neafectate, precum Meseriaşilor, ce duce către strada Curtea Domnească, care, în perioada lucrărilor, nu va mai fi cu sens unic, fiind permisă circulaţia în ambele direcţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic de coşmar în zona centrală a Sucevei.
 Vizualizări articol: 2065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Trafic de coşmar în zona centrală a Sucevei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
( 5 mar 2010, 12:55:14
timpiti la cap.asteptati fratilor sa termine petru rares!!!!!huooooo!!!!
2.   Am o idee! trimis de
( 5 mar 2010, 13:49:08
Domnilor, eu zic asa: daca tot ati distrus centrul Sucevei cu sapaturile astea, ati putea da acum o alta fata orasului, una de oras de gospodari europeni ce suntem. Inchideti dracului de la Orange Shop la Mc Donalds si de la Adam si Eva la Magazinul Bucovina si faceti un pietonal demn de un centru adevarat, dar nu inainte de a va fgandi unde sa amplasati o parcare supraetajata care sa prei toate masinile din zona!!! Nu? Ca sa nu mai vedem masinoaie de bizoni parcate pe trotuare, tembeli care fac noaptea concurs cu masini de **** prin fata Prefecturii s.a.m.d. In plus, e rost si de ceva marafet de pe la Symmetrica ca trebuie pavele (cacofonie voita). Asadar, toata lumea va fi multumita! Nu-i asa?
3.   Trafic de cosmar trimis de
( 5 mar 2010, 16:55:12
Mai degraba de coma pt ca asa a preluat salvarea un pacient de la casa de cultura din fata,tot in coma profunda este si orasul acesta.Solutiile se stiu pe de rost:1=suntem condamnati sa facem aceste schimbari de retele.2=o sa circulati cat de cat(si pe timpul lui Stefan se circula cat de cat).3=,,Dupa cum v-am mai spus-o si o repet,avem proiecte,vom rezolva,vom face si vom drege busuiocul.Dragi suceveni,imi cer iertare pt micul disconfort produs de ruinarea orasului,dar peste 20 de ani,dupa Lungu si nu dupa Alexandre Dumas,toti o veti duce mai bine decat o duce acum BRUCAN,marele ****rolog.Asta daca mai scapati de 2012.Apropo de taximetre,felicitari celor care au privatizat stradutele de pe langa toate cluburile si discotecile din oras blocand accesul cu niste ,,paianjeni rosii'',primaria bineinteles neavand nici un fel de interes in asa ceva,doar se stie ca ea controleaza fenomenul,ajutand la desfasurarea traficului in bune conditii.Sa circulati bine1
4.   Sa traiti bine trimis de
( 5 mar 2010, 21:35:29
Noroc ca majoritatea firmelor care functionau in centru s-au inchis, si care nu au �inchis, abia isi mai trag duhul. Nu mai bine fac pietonal in partea din centru?
Poate o pista de helicoptere pentru turisti, si multe chioscuri in loc de strazi cu sugiuc, ochelari de soare din plastic ieftin, slapi, gumari.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei