Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Răduleasca, o cornută care suportă greu captivitatea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sărăcia asta populară n-are mamă, n-are tată, ea călcând în picioare şi murdărind locuri cu destinaţii dintre cele mai pioase. Aşa este biserica, bunăoară, lăcaş ridicat pentru ca muritorul să păşească în interes sufletesc, pentru a intra în rezonanţă cu sferele superioare, de ordin ceresc, şi a-şi primeni contractul cu Divinitatea. Din păcate, cu pasul său profanator, creştinul român calcă în acest perimetru pentru a-şi sfinţi biletele de loterie sau de pariuri sportive, în speranţa că va câştiga şi-şi va umple buzunarele cu parale.

Şi-o fi punând Dumnezeu apostila pe aceste hârtii? Îndoi-m-aş! Dar, mă rog, ăsta este trendul, cum zicem noi din bătrâni, aşa că nu putem comenta prea mult, deşi părerea mea este că trebuie să existe o decenţă a suferinţei, care să ne împiedice să ne dăm rănile în spectacol. În ce mă priveşte, n-am încercat niciodată asemenea căi de îmbogăţire, ceea ce poate că e şi un soi de resemnare. N-am numere favorite la loto, pe care să mizez săptămânal, şi nu pariez la meciurie dintre echipele de fotbal.

Cu toate astea, cu un oarecare talent la previziuni tot pot să mă laud. Aşa, bunăoară, am prezis divorţul cornutei Rădulescu de alesul ei temporar cu nume de cornut (Elan), cu mult timp ca acest eveniment să se întâmple. Aici, e drept, mi-a folosit puţin şi cultura mea zoologică, cunoscând că anumite cornute suportă greu captivitatea, ele sărind gardul cu prima ocazie, chiar dacă frunzişul financiar le asigură hrana necesară traiului.

Am ajuns unde mă doare. Eu cred că, dacă s-ar înfiinţa un campionat naţional de divorţuri, el ar avea un mai mare succes decât campionatul de fotbal. Mă bazez în primul rând pe faptul că microbişti de divorţuri se găsesc ciotcă, astfel încât şi pariurile ar fi pe măsură. Oare ce cotă ar fi avut la pariuri divorţul modistei „Romaniţa cu fustiţa” de domnul ăla care împuşca intruşi? Dar al băietului lui nea Ţiri de fata aia care i-a făcut marcaj şi lui Chivu? Dar al fotbalistului Mutu de fătuca aia mititică şi dulcică, aflată prin Italia? Dar al lui Boureanu de fosta, că tot suntem la cornute?

Vedeţi? Sunt convins că o agenţie de pariuri la meciurile din campionatul naţional de divorţuri ar înlocui cenuşiul vieţii din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răduleasca, o cornută care suportă greu captivitatea.
 Vizualizări articol: 1377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 14 voturi
Răduleasca, o cornută care suportă greu captivitatea4.4514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ca bine le zici... trimis de
( 6 mar 2010, 10:30:43
Suna comic dar s-ar putea face pariuri si pe asa ceva.Ca prea sunt mediatizati.Casatorii din interes(vezi Columbeanca)sau total nepotrivite,umplu paginile tabloidelor.Un circ intreg.Si sunt o groaza familiarizati cu detaliile din mariajul "norocosilor".Felicitari pt articol...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei