Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

200 de cai de rasă, scoşi la vânzare de Direcţia Silvică Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de cai de rasă, din hergheliile Direcţiei Silvice Suceava, vor fi scoşi la vânzare luna aceasta, la preţuri cuprinse între 2500 şi 8000 de lei. Cei aproape 200 de cai de rasă scoşi la vânzare fac parte din rasele Shagya Arab, Huţul, Cal de Bucovina şi Poney şi aparţin unor herghelii cu tradiţie, Rădăuţi şi Lucina, renumite şi la nivel internaţional.

Şeful compartimentului de vânătoare şi creştere a cailor de rasă din cadrul Direcţiei Silvice Suceava, Cristian Tomniuc, a precizat că cele două herghelii au un surplus de exemplare de cai de rasă, care este acum scos la vânzare.

“Ne aşteptăm să avem un număr destul de mare de doritori, pentru că atât Shagya Arab, cât şi calul Huţul sunt două rase foarte apreciate, a căror puritate a fost păstrată în cadrul hergheliilor noastre.

De fapt, Herghelia de la Rădăuţi este pentru crescătorii de cai arab ca Mecca pentru arabi, avem numeroşi cunoscători care vin aici din toată lumea pentru a achiziţiona exemplarele crescute de noi”, a declarat Cristian Tomniuc.

Din experienţa anilor trecuţi, cei mai mulţi cumpărători sunt crescători de cai, dornici să îşi îmbogăţească materialul genetic şi cei care participă la concursuri hipice, în vreme ce restul cererilor vin din partea proprietarilor de pensiuni, dornici să ofere clienţilor şi alte servicii şi atracţii turistice.

Primele licitaţii care vor avea loc luna aceasta sunt pe 18 martie la Rădăuţi şi pe 25 martie la Lucina, dar acestea vor fi urmate de noi licitaţii şi negocieri în luna aprilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 200 de cai de rasă, scoşi la vânzare de Direcţia Silvică Suceava.
 Vizualizări articol: 1959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
200 de cai de rasă, scoşi la vânzare de Direcţia Silvică Suceava3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei