Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orban către delegaţi: Dacă eu pierd, voi pierdeţi un luptător, un model, un om care vă ajută

Vineri, 5 Martie 2010 (17:32:50)

Liberalul Ludovic Orban le-a spus, vineri, delegaţilor la Congres, că, dacă vor alege Statutul lui Antonescu, respectiv vot pe listă, îl vor pierde pe el, "un luptător", "un model" în ultimii 20 de ani, un om care a renunţat la tabieturi şi weekend-uri pentru afi alături de partid şi de liberali.

"Gândiţi-vă că, dacă eu pierd, pirdeţi şi mulţi dintre dumneavoastră, vă pierdeţi dreptul de a suna de a vi se răspunde la telefon şi de a fi sprijiniţi, dreptul de a avea alături pe cineva care să participe în prima linie a bătăliei şi pierdeţi un lucru extrem de important, aceia care ar vrea să mă alegeţi nu veţi avea acest drept. Dacă eu astăzi pierd, se pierde şi un model, în ultimii 20 de ani am dat PNL nu numai timpul, ideile, forţa şi puterea pe care am fost capabil să o transfer, am dat PNL renunţarea la cele mai multe lucruri care mi-ar fi făcut plăcere în viaţă, sutele de mii de kilometri pe care le-am parcurs ca să fiu peste tot altăuri de colegi. Am oferit PNL riscul de a-mi pierde libertatea. Pentru PNL întotdeauna mi-am făcut duşmani, care evident vor rămâne duşmanii PNL", a susţinut Orban.

El le-a spus delegaţilor că prin adoptarea votului pe liste vor pierde şi "un luptător", precizând că un partid se conduce zi de zi, noapte de noapte, în fiecare weekend, chiar şi în timpul meciului de fotbal.

"Nu cred că PNL are chiar atât de mulţi luptători la nivel central încât să vă puteţi dispensa de unul şi închei prin a vă spune că am dat şi voi da PNL şi fiecărui membru al PNL inima mea, sufletul meu, respectul meu şi dragostea mea. Închei prin a vă spune un lucru care ţine de modul în care trebuie condus un partid, nu e suficient să vorbească frumos la tv sau în adunările PNL, un partid se conduce zi de zi ceas de ceas, în weekend-uri, seara, noaptea, făcând sacrificii, renunţând la plăcerea de a te uita la un meci de forbal, bridge sau poker, o serie de tabieturi şi lucuri care i-ar face plăcere", a spus Orban.

El a spus că, spre deosebire de alţi liberali, nu s-a ferit niciodată să spună că Traian Băsescu a fost "un securist", care trebuie să meargă la DNA şi la Parchet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban către delegaţi: Dacă eu pierd, voi pierdeţi un luptător, un model, un om care vă ajută.
 Vizualizări articol: 597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Orban către delegaţi: Dacă eu pierd, voi pierdeţi un luptător, un model, un om care vă ajută5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei