Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 oct 2009 - Anul XIV, nr. 244 (4230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Băsescu este un om a cărui dorinţă de putere depăşeşte limitele admisibile

Duminică, 18 Octombrie 2009 (14:55:14)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, la Cluj, că preşedintele Traian Băsescu este un om a cărui dorinţă de putere şi ale cărui interese personale şi de grup depăşesc limitele admisibile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Antonescu a spus că ţara este în continuare în criză, din care putea ieşi dacă preşedintele Traian Băsescu îl desemna ca premier pe Klaus Iohannis, susţinut de majoritatea parlamentară formată.

"Puteam ieşi din criză încă de acum câteva zile printr-o soluţie eficientă şi onorabilă, prin Klaus Johannis, susţinut de o majoritate parlamentară. Se opune ieşirii din criză Traian Băsescu şi avem limpede confruntarea de pe scena politică, între eforturile de a găsi soluţii comune pentru ieşirea din criză şi un om a cărui dorinţă de putere, orgoliu şi interese personale şi de grup politic depăşesc limitele admisibile", a spus Antonescu.

Potrivit acestuia, preşedintele Băsescu s-a transformat "într-un obstacol al soluţionării lucrurilor imediate care trebuie soluţionate".

Preşedintele PNL a adăugat că şeful statului "oferă spectacolul trist al unui om care se cramponează de putere şi care nu îndrăzneşte să meargă în competiţia electorală în mod civilizat, fără a avea un guvern pe care să îl controleze".

"Prin tot ceea ce face, Traian Băsescu ne spune ori eu ori nimic, ori cum vreau eu, ori deloc, ceea ce, din partea unui preşedinte, este inadmisibil", a adăugat Antonescu.

Crin Antonescu a participat, duminică, la Cluj, la Liga Aleşilor Locali PNL din Transilvania. Antonescu va mai participa la inaugurarea sediului de campanie al PNL din comuna Floreşti şi la o întâlnire cu membri clujeni ai comitetului de sprijin al candidaturii sale la Preşedinţia României. Comitetul clujean are peste 200 de membri, majoritatea intelectuali, printre care se numără rectorul UBB, Andrei Marga, preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici Cluj, Traian Neamţu, directorul Bibliotecii Centrale Universitare, Doru Radosav.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Băsescu este un om a cărui dorinţă de putere depăşeşte limitele admisibile.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Antonescu: Băsescu este un om a cărui dorinţă de putere depăşeşte limitele admisibile1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei