Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 oct 2009 - Anul XIV, nr. 244 (4230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu, la Romexpo, a botezat un miel "Trăienică" şi a primit cadou vin de vinotecă

Duminică, 18 Octombrie 2009 (16:29:12)

Preşedintele Băsescu a botezat, duminică, "Trăienică" un miel pe care-l ţinea în braţe un particpant la expoziţia Indagra Farm organizată la Romexpo, şeful statului vizitând, la complexul expoziţional, şi târgul de turism, unde, la standul organizat de CJ Vrancea, a fost întâmpinat cu vin şi caş.

În cursul vizitei la Indagra, Băsescu a fost invitat de un participant să boteze un miel, de culoare neagră, preşedintele răspunzând rapid solicitării. "Cum să se cheme?! Trăienică! Măi, Trăienică! Ce faci, măi? Tizule!", a spus Băsescu, râzând.

Şeful statului a vizitat, duminică, la Romexpo, şi standul organizat de Consiliul Judeţean Vrancea în cadrul Tîrgului de Turism al României, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şeful statului s-a arătat impresionat de modul în care sunt promovate tradiţiile, obiceiurile şi vinurile vrâncene realizate de micii producători şi a felicitat Consiliul Judeţean pentru promovarea pe care o face regiunii în cadrul târgului de turism.

Traian Băsescu a luat o sticlă de vin şi a prezentat-o ziariştilor care îl însoţeau. "Promovaţi-i şi voi pe micii producători", le-a cerut şeful statului.

Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu, au fost întâmpinaţi la standul organizat de Consiliul Judeţean Vrancea cu caş afumat de Negrileşti şi cu vin produs de mici proprietari de vii din Vrancea. Băsescu s-a declarat impresionat atât de zona de degustări de vinuri, cât şi de camera ţărănească, ambele organizate de Consiliul Judeţean Vrancea.

În zona de degustare, şeful statului a fost atras de o piesă de muzeu expusă, prin care se aduna mustul, precizînd că şi părinţii săi au avut o astfel de piesă acasă.

Preşedintele a vizitat şi camera ţărănească, despre care a spus că reprezintă o copie fidelă a caselor ţărăneşti de altă dată.

La plecare, Traian Băsescu a primit cadou o sticlă de vin de vinotecă, cu un soi celebru din podgoria Odobeşti.

Standul organizat de Consiliul Judeţean Vrancea este format dintr-o cameră ţărănească şi o cramă de vinuri vrâncene cu o zonă de degustare.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, la Romexpo, a botezat un miel "Trăienică" şi a primit cadou vin de vinotecă.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu, la Romexpo, a botezat un miel "Trăienică" şi a primit cadou vin de vinotecă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei