Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 oct 2009 - Anul XIV, nr. 244 (4230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Deschidere

Magazinul Muzica, lumea instrumentelor muzicale profesionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Instrumente muzicale profesionale, accesorii şi consumabile, echipamente de sunet şi lumini, toate acestea pot fi găsite de ieri într-un singur loc, şi anume Magazinul Muzica. Situat pe strada Mărăşeşti, lângă Şcoala Generală nr. 3, Magazinul Muzica şi-a deschis ieri porţile şi vine în întâmpinarea melomanilor cu un adevărat show-room de instrumente profesionale cu clape, de suflat sau cu corzi.
Totodată, la Magazinul Muzica, cei interesaţi găsesc echipamente profesionale de sunet şi lumini şi accesorii şi consumabile pentru instrumentele muzicale.
Marius Socoliuc este cel care a avut curajul să investească într-un domeniu de care Suceava are nevoie, iar firma pe care acesta o conduce, Disco System, a împlinit ieri zece ani de activitate.
Cât despre magazinul de instrumente muzicale, Marius Socoliuc a început să comercializeze astfel de instrumente într-un spaţiu mic în cartierul Obcini, însă de ieri, visul său a devenit realitate, iar Magazinul Muzica este doar începutul. Marius intenţionează să-şi extindă spaţiul, să creeze camere de prezentare pentru fiecare instrument în parte, şi mai mult decât atât, să ofere o bursă unui elev sau unui student sucevean pasionat de muzica adevărată.
Deschiderea magazinului a fost un adevărat eveniment pentru sucevenii pasionaţi de muzică. „Marius Socoliuc este cel care a deschis un magazin care lipsea la Suceava. Pentru aceasta îţi trebuie suflet, bani şi curaj”, a declarat profesorul Vasile Bolnavu.
„Singurul instrument care nu se vinde aici e vocea umană, care are totuşi nevoie de microfon, iar pe acesta îl găsim aici”, a declarat profesorul Adi Şoman.
Magazinul Muzica este ceea ce le lipsea sucevenilor. „A fost o mare lipsă de instrumente muzicale clasice în Suceava, iar Marius ne răsfaţă. Este un mare beneficiu pentru şcoala de muzică suceveană şi pentru electronişti deopotrivă”, a declarat profesorul Constantin Mândrişteanu.
Lucian Socoliuc, directorul Magazinului Muzica, a spus că „magazinul comercializează tot ceea ce înseamnă instrumente muzicale, iar dacă e nevoie, se pot aduce şi instrumente la comandă”.
Anul acesta, la Magazinul Muzica, Moş Crăciun vine mai repede. 100 de lei cheltuiţi la magazin înseamnă intrarea în tombola „Disco System”, unde se pot câştiga clape Yamaha, microfon Shure Beta 58, jocuri de lumini şi chitare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazinul Muzica, lumea instrumentelor muzicale profesionale.
 Vizualizări articol: 1821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 14 voturi
Magazinul Muzica, lumea instrumentelor muzicale profesionale4.6514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei