Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 oct 2009 - Anul XIV, nr. 244 (4230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc susţine că prin "derbedeul dracului" nu s-a referit la Ciutacu, ci la un coleg din sală

Duminică, 18 Octombrie 2009 (18:17:38)

Premierul în exerciţiu, Emil Boc, a susţinut că exprimarea "derbedeul dracului", rostită după o intervenţie în direct la postul de televiziune Antena 3, nu a fost adresată jurnalistului Victor Ciutacu, aflat în studiou, ci "unui coleg din sală" care asistase la emisiune.

"Nu a fost referinţa la domnul Ciutacu, a fost o replică a unui coleg, care a fost în sală, cu privire la o altă presoană, pe care o făcuse, şi atunci...Noi terminasem emisiunea, venise să îmi ia cablajul, un coleg a avut în sală o referire la altceva şi replica a fost nu o adresă de jignire la cel cu care fusesem în emisiune, ci la întrebarea sau replica pe care mi-o spusese cineva care asistase la direct", a afirmat Boc, duminică, la Realitatea TV.

El a arătat în acelaşi timp că nu este corect din punct de vedere deontologic să îi fie reproduse ulterior cuvinte rostite în afara emisiunii.

În luna iunie, premierul Emil Boc s-a referit la jurnalistul Victor Ciutacu folosind cuvintele "derbedeul dracului", după o intervenţie în direct la postul de televiziune Antena 3, momentul fiind filmat de echipa postului şi înregistrat pe microfonul încă deschis.

Jurnalistul Victor Ciutacu a declarat atunci, pentru MEDIAFAX, că nu îl interesează Emil Boc ca persoană, ci din punctul de vedere al jurnalistului îl procupă prestaţia acestuia ca prim-ministru, subliniind că nu ştie dacă îl va da în judecată pentru că l-a numit "derbedeul dracului".

Într-un comunicat remis MEDIAFAX, Clubul Român de Presă a arătat că limbajul folosit de premierul Emil Boc faţă de jurnalistul Victor Ciutacu, redactor-şef al cotidianului Jurnalul Naţional, este "incalificabil" şi că nu există nicio justificare pentru această atitudine a şefului Guvernului.

Ulterior, vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, într-o conferinţă de presă, că Emil Boc "a avut o scăpare" când s-a referit la jurnalistul Victor Ciutacu folosind cuvintele "derbedeul dracului", spunând că în mod sigur premierul regretă, cu atât mai mult cu cât el este "produsul presei".

Preda a susţinut că este foarte posibil ca premierul să fi folosit aceste cuvinte din cauza unei stări de tensiune şi a nervilor acumulaţi de la preluarea mandatului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc susţine că prin "derbedeul dracului" nu s-a referit la Ciutacu, ci la un coleg din sală.
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc susţine că prin "derbedeul dracului" nu s-a referit la Ciutacu, ci la un coleg din sală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei