Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 oct 2009 - Anul XIV, nr. 244 (4230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Frasin

Prefectul Sucevei, implicat într-un grav accident, provocat de un şofer fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul Sucevei, Sorin Arcadie Popescu, a fost implicat într-un grav accident, după ce maşina de serviciu în care se afla a fost lovită violent de un autoturism condus de un şofer fără permis de conducere. Evenimentul rutier s-a produs ieri după-amiază, în jurul orei 16.00, pe DJ 177A, pe raza localităţii Doroteia, din oraşul Frasin.
Maşina VW Touareg, aparţinând Prefecturii judeţului Suceava, condusă de Dan Miron, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, şoferul instituţiei, se deplasa pe direcţia Stulpicani – Frasin, în dreapta conducătorului auto fiind prefectul. În localitatea Doroteia, maşina de teren a fost lovită frontal din faţă de un autoturism Dacia Logan, care venea de pe sensul opus de mers. Deşi a tras de volan spre dreapta, şoferul maşinii VW nu a putut evita impactul, coliziunea fiind violentă.
Autoturismul Dacia a fost grav avariat, şoferul maşinii, Constantin Bădănoi, în vârstă de 38 de ani, şi pasagerul care îl însoţea, Marian Grosu, de 24 de ani, ambii din municipiul Suceava, fiind preluaţi imediat de o ambulanţă şi duşi la Spitalul Judeţean Suceava.
Conducătorul auto a fost diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral, contuzie cervicală, fiind de asemenea şi suspect de fractură de femur, în timp ce tânărul de 24 de ani a scăpat cu un traumatism cranio-cerebral uşor.
Din cercetările agenţilor de la Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava rezultă că şoferul Daciei Logan a intrat într-o depăşire neregulamentară, pătrunzând pe contrasens şi lovind maşina Prefecturii, care se deplasa regulamentar.
Verificând în baza de date, oamenii legii au constatat că şoferul vinovat de producerea accidentului nu este posesor de permis de conducere. Din cauza rănilor pe care le avea, acesta nu a putut fi verificat pe loc cu etilotestul, însă la spital i s-au recoltat probe biologice, în urma cărora i se va stabili alcoolemia.
În ceea ce-l priveşte pe Dan Miron, şoferul VW-ului Touareg, acesta a fost verificat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul Sucevei, implicat într-un grav accident, provocat de un şofer fără permis.
 Vizualizări articol: 5406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 11 voturi
Prefectul Sucevei, implicat într-un grav accident, provocat de un şofer fără permis2.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte curios trimis de
(17 oct 2009, 14:25:17
Am sa repet ce am scris intr-un comentariu la acest articol pt ca nu a aparut,si nu continea absolut nici un motiv care sa il faca inabordabil.Faceam referire la sintagma:frontal din fata' care cel putin pt mine imi suna a pleonasm in limba romana,daca gresesc imi cer scuze.Iar politraumatism prin accident rutie imi suna la fel de nefericit,cred ca ,,datorat sau cauzat de' ar fi fost mai corect.Parerea mea,nu mi-o luati in nume de rau.Daca nici de data asta nu apare voi trage singur concluziile.Cu respect,si va asigur ca nu din rautate a fost scris acest comentariu,ci pt ca sunt un cititor care va respecta si va citeste absolut orice articol din ziar,mai putin unele de la sfarsit pentru ca nu sunt interesat de zona respectiva.Have a good day!
2.   Erata la primul trimis de
(17 oct 2009, 14:26:50
Lipseste litera ,,r' de la accident rutier.Sorry.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei