Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 oct 2009 - Anul XIV, nr. 244 (4230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Onofrei: „Principala problemă pe care o are România, ca stat, este Constituţia”

Duminică, 18 Octombrie 2009 (19:15:03)

Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, consideră că principala problemă a României, ca stat, este Constituţia. Onofrei a precizat că în anul 2003, când Constituţia a fost modificată în urma unui referendum, aceasta a fost „croită prost”, pentru anumite persoane şi nu pentru întreaga populaţie a României.
„În 2003 am croit un stat să încapă în el Ion Iliescu şi Adrian Năstase. Acum, din păcate, nu încap mai mulţi. În 2003 trebuiau să-şi dea seama că nu trebuia croit un stat pentru Iliescu şi Năstase. Trebuia să facem un stat în care trebuiau să încapă 22 de milioane de oameni”, a spus Onofrei.
Senatorul PD-L a mai precizat că forma actuală a Constituţiei a creat „o Românie bicefală”, în care anumite persoane care au fost alese în anumite funcţii au responsabilităţi în faţa cetăţenilor, dar nu au şi posibilitatea de a lua singuri decizii. .

El a mai spus că în situaţia în care cei care au responsabilităţi nu vor avea posibilitatea să ia şi deciziile, se poate ajunge la situaţii hilare, cum este şi exemplul recent, când o majoritate parlamentară formată din PSD, PNL, UDMR şi minorităţi s-au prezentat în faţa preşedintelui României pentru a susţine un nou premier. „Şi se duc la preşedinte ca la un notar public să le legalizeze hotărârea. Făcând o glumă, eu nu cred că trebuiau să meargă la Traian Băsescu. Trebuiau să meargă la Ioana Băsescu, care e notar”, a mai spus senatorul PD-L.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: „Principala problemă pe care o are România, ca stat, este Constituţia”.
 Vizualizări articol: 1105 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Onofrei: „Principala problemă pe care o are România, ca stat, este Constituţia”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai cititi fratilor trimis de
(18 oct 2009, 23:27:23
Daca acea majoritate formata din PSD PNL UDMR si minoritatile sunt asa de inculti incat nu stiu sa citeasca constitutia ce sa le ceri?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei