Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 oct 2009 - Anul XIV, nr. 244 (4230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mîrza îl ameninţă pe Flutur cu plângeri penale

Duminică, 18 Octombrie 2009 (13:47:36)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a lansat un atac dur la adresa omologului său de la PD-L, fost partener de guvernare, Gheorghe Flutur, ameninţându-l cu plângeri penale în calitatea sa de preşedinte al Consiliului Judeţean pentru „neglijenţă în serviciu şi abuz în folosirea banului public”.
Nervozitatea lui Mîrza a răbufnit după ce Flutur a criticat din nou proiectul „Utilităţi şi mediu la standarde europene”, demarat de liderul social democrat pe vremea când conducea Consiliul Judeţean, afirmând că a fost un proiect care a pornit greşit din start şi că acum se fac eforturi extrem de mari pentru a fi finalizat.
„Eu credeam că Flutur Gheorghe e mai deştept decât Cadariu (nr- Daniel Cadariu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean), dar constat cu tristeţe că nu se preocupă nici unul în mod serios de acest proiect pentru a fi finalizat, deşi au avut şi au încă reprezentanţi ai Guvernului de partea lor, care spun că avem o comoară, o bijuterie aici", a declarat Mîrza.

El i-a reproşat lui Flutur că stă mai mult pe la Bucureşti, considerând că era mai bine dacă rămânea în judeţ, că poate nu pica Guvernul.
„Eu am crezut că sucevenii şi-au ales un preşedinte care să-i slujească, nu să stea pe banii publici ai judeţului în Bucureşti. Le atrag atenţia şi îi rog pentru ultima dată să-şi facă datoria pentru implementarea şi finalizarea proiectului şi să ducă agentul termic în casele oamenilor din Cîmpulung şi Vatra Dornei, să lase plimbările şi să se apuce de treabă, pentru că altfel mă pune şi pe mine în situaţia să le fac şi eu plângeri cum mi-au făcut şi ei mie până acum 3-4 plângeri la DNA. Eu am să le fac plângeri la instituţiile abilitate să-i verifice pentru neglijenţă în serviciu, pentru abuz, pentru cheltuirea banului public în alte scopuri”, a spus preşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îl ameninţă pe Flutur cu plângeri penale.
 Vizualizări articol: 1390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Mîrza îl ameninţă pe Flutur cu plângeri penale3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Super CORECT trimis de
(18 oct 2009, 19:36:57
Eu am zis chestia asta (ca ia Flutur salariu degeaba fiind mai mult plecat in interes PDL-ist la Buc) si mi-a fost sters comentariul, desi era pertinent si la obiect.

Nu e normal ca sa fie platit si cu 100 mil in perioada de criza, iar cand vine la SV tuna si fulgera ca nimeni nu face nimic.

2.   Cine vorbeste trimis de
(18 oct 2009, 23:20:02
Domnul Marza ar trebui sa se uite mai bine la ce a facut el; ar fi trebuit sa aiba zeci de dosare penale pana acum (terenul metro, herghelii etc). Ar fi bine sa nu mai starneasca apele ca incepe sa puta rau pentru dumnealui.
3.   Papagalilor trimis de
(19 oct 2009, 11:06:49
Bai papagalilor care il contestati pe Flutur nu uitati ca datorita lui intr-un an de zile s-au facut atatea in judet, mai mult decat s-a facut pe timpul PSD si a Marzacului 16 ani de zile. Daca nu mergi la Bucuresti nu te baga nimeni in seama, nu-ti trimit oltenii bani la Suceava. Acum este sansa noastra sa se faca ceva in judetul Suceava, avandul pe Flutul la Consiliul Judetean, Guvern PD-L si pe Basescu la Cotroceni. JUDETUL SUCEAVA VOTEAZA TRAIAN BASESCU!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei