Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 oct 2009 - Anul XIV, nr. 244 (4230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Lungu îi acuză pe adversarii PD-L că „intoxică” populaţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul PD-L al Sucevei, Ion Lungu, i-a acuzat pe reprezentanţii celorlalte formaţiuni politice că „intoxică” populaţia municipiului reşedinţă de judeţ cu afirmaţii neadevărate despre conducerea Consiliului Judeţean.
Afirmaţia a fost făcută la întâlnirea pe care Ion Lungu a avut-o cu locuitorii din cartierul sucevean George Enescu, la care au fost prezenţi preşedintele organizaţiei PD-L din acest cartier, Gheorghe Onofrei, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, viceprimarul Viorel Seredenciuc şi vicepreşedintele Organizaţiei Municipale a PD-L Suceava, Constantin Lungu.
„Adversarii politici apelează la intoxicări, pe care le împrăştie la adresa conducerii judeţului, dorind astfel să-l denigreze, prin susţinători săi, pe Traian Băsescu. Fac un apel la toţi membrii şi simpatizanţii PD-L să se mobilizeze şi să se implice la maxim în această campanie”, le-a declarat Ion Lungu celor peste 150 de democrat – liberali prezenţi la întâlnire.
În acelaşi timp, deputatul PD-L de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu le-a explicat celor prezenţi că România are nevoie de reformele iniţiate de Guvernul condus de Emil Boc, făcând referire în special la legile din educaţie, la legea salarizării unice şi a pensiei unitare.
Nu în ultimul rând, preşedintele organizaţie de cartier George Enescu a PD-L Suceava, Gheorghe Onofrei, a solicitat sprijinul susţinătorilor lui Traian Băsescu pentru campania electorală, precizând că „avem nevoie de implicare la maxim, pentru a nu se mai întoarce la conducerea ţării hienele din PSD”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu îi acuză pe adversarii PD-L că „intoxică” populaţia.
 Vizualizări articol: 2203 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 10 voturi
Lungu îi acuză pe adversarii PD-L că „intoxică” populaţia3.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Stimate Primar Lungu ! trimis de
(17 oct 2009, 11:12:40
Munca in cadrul Primariei Suceava, condusa cu stima si onestitate sub numele dv. si din umbra de altcineva, VA INTRA IN ISTORIA ROMANIEI. Ca primar al stimatului oras Suceava ati facut la fel ca in AMBRO (CCH) - Suceava. Aveti un viitor minunat alaturi de distinsul partid PD_L pe care il conduceti spre groapa. ACEST PARTID VA FI IN CURAND ISTORIE. Drept pentru care noi va multumim din suflet si ne vom ruga zilnic ca, atuncea cand nu veti mai fi, sufletul dv. (daca ill aveti) sa ajunga in WALA WALA.
2.   Toxic trimis de
(17 oct 2009, 12:23:22
Doamna Ardelean, dvs nu va simtiti intoxicata de graiul dlui Primar Lungu ?

Daca tot petreceti atata timp prin preajama dansului, macar invatati-l cate ceva, ca oricum cu universitatea ati legat-o de gard!
3.   Nesimtitilor trimis de
(17 oct 2009, 12:55:04
Populatia sucevei nu va pune botul la minciunile celor de la PSD si PNL. Toti stiu cat de mult s-a facut pentru orasul asta de catre domnul Lungu si de Consiliul judetean, nu ne pacaliti. Sa va fie rusine ca ati recurs la aceste strategii infecte.
3.1  RE: Nesimtitilor trimis de
(17 oct 2009, 14:09:48
cred ca faci vorbire despre infectiile pe care ni le serveste pd-l prin primar.

3.2  RE: Nesimtitilor trimis de
(17 oct 2009, 18:49:58
Mai Sucevean21, probabil inca nu ti-ai sters praful de pe ciubote, praf de la ISPA lu peste care trebuia implementata concomintent cu restul de "sapaturi" ce s-au facut prin oras. Un fel de "daca tot sapi, sapa bine". In plus, treaba se face partajat, pe areale, nu sapi ca boul tot odata si blochezi orasul. Nah..spaga mare, campanie pe rol, trebuie banuti..

Oricum nu ai tu de unde sa stii asta, fiind pe statul de plata a PDL-istilor, si probabil cu ceva scuipat pe barbie..
3.3  RE: Nesimtitilor trimis de
(17 oct 2009, 19:24:28
Tu chiar te plangi ca se modernizeaza suceava?
4.   Sa traiti bine trimis de
(17 oct 2009, 14:30:10
Acesti oameni care ne conduc spre prosperitate, liniste, merita tot ce este mai bun de la noi, sa-i punem �n rama cu gratii, sa-i �naltam ca pe zmeie cu funia, sa-i dam la export sa se bucure si altii de ei.
5.   Dezastru trimis de
(17 oct 2009, 16:05:55
Orice prim comentariu fac este sters din start,as putea sa stiu de ce?Al doilea de obicei intra,e vreo problema tehnica, sau?Dupa cate cred chiar am respectat termenii in care se fac comentariile decente si nu inteleg de ce?Imi poate spune cineva?
5.1  RE: Dezastru trimis de
(17 oct 2009, 18:06:48
Cu siguranta e o problema tehnica, s/a mai intamplat si la alti utilizatori. Nu se pune problema nerespectarii termenilor in care se fac comentariile. Stergerea unui comentariu se face "manual". Ginditi-va ca este imposibil sa stergi aproape instantaneu un comentariu abia postat. Dintr-un anume motiv tehnic (daca este din cauza noastra va fi remediat) nu puteti posta "din prima'.
6.   Doamne ajuta trimis de
(17 oct 2009, 16:06:39
atat tupeu ca la acest om nu am mai vazut la nimeni. este un inavutit al statului si pe langa lucrurile bune pe care le-a facut la inceput, pe atat sunt lucrurile acum mai rele in suceava. asa ca lungu ar trebui sa-si vada de borsul lui si nu sa-si dea cu parerea pentru ca nu a trecut mult timp de cand el singur a facut jonctiunea pnl-pdl.

da ce sa-i faci.. basescu oricum are o mana de ajutor consistenta in zona noastra. sa speram ca nu pt mult timp.
7.   Intoxicare trimis de
(17 oct 2009, 16:24:56
Incerc sa rescriu comentariul meu,pt ca vad o dorinta mare de discutie pe forum.Nu sunt membru al vreunui partid,si se vede cred din opiniile mele ca nu ma dau pe spate,,dle Herman'intelegi ce vreau sa spun.Tocmai starea de cameleonism pe care o vedem la marii nostri politicieni,ma face sa nu intru in vreun partid.Sunt mandru sa-mi spun ca am aceleasi idei despre politica pe care le aveam si acum 20 de ani sau 10 ani.Cand marsaluiam ca prostul in fata politiei in decembrie 89,in Suceava ma refer si apoi pe strazi,la prefectura si in alte locuri acum cred ca eram un infantil politic.toate visele de atunci s-au spulberat,in general si le-au luat locul realitatile crude.Privind in spate va pot spune ca nimeni din cei care s-au perindat pe la putere,cel putin in plan local,desi e aceeasi situatie peste tot,nu a facut-o fara a pune in prim plan interesul personal,si apoi abia al cetatenilor.Va rog sa ma contraziceti.
8.   Lungu trimis de
(17 oct 2009, 19:02:17
Nu stiu de ce sunteti impotriva Domnului Lungu...A facut o gramada de lucruri pentru orasul acesta!Din cauza santurilor si strazilor inchise din municipiul Suceava nu trebuie sa il tot acuzati pe domnul primar.El a incercat sa faca ceva bun ,problema este la constructorii incompetenti,care nu isi fac treaba la timp si eficient.
8.1  RE: Lungu trimis de
(18 oct 2009, 01:36:24
problema este la constructorii care au platit dijma la primar pentru a prinde lucrarea.

acum o luna si jumatate primarul spunea ceva de penalitati s-a mai intamplat ceva cu ele ?

nici nu se va intampla

9.   Domnule Primar Ion Lungu trimis de
(17 oct 2009, 20:11:06
Nu le inteleg pe toate aceste persoane care tot compun comentarii jignitoare si false la adresa Domnului Primar.Sincer sa va spun Domnul Lungu este un primar pe care l-am asteptat de foarte mult timp si care a facut,face,si va face ceva pentru acest oras.Si in legatura cu programul Ispa felicitari Domnului Primar ca a reusit sa gaseasca finantare,deoarece era momentul sa se schimbe si aceste conducte.Referitor la Doamna Ardeleanu profesionalismul ei a facut-o cunoscuta inantea inceperi carierei politice si daruirea de care da dovada cu siguranta va aduce beneficii atat la nivelul municipiului cat si al judetului.Poate nu va sunt cunoscute proiectele acesteia,va recomand sa intrati pe blogul personal unde aveti acces la o parte din proiectele de care se ocupa.Cat despre Domnul Onoferi este un om pragmatic cu initiativa care nu incanta prin vorbe.Este singurul om politic care se implica in rezolvarea problemelor reale din cartierul G Enescu(Unde locuiesc si eu).Avem nevoie de implicare!
9.1  RE: Domnule Primar Ion Lungu trimis de
(18 oct 2009, 01:47:16
roaga-l sa faca spatii de joaca si parcuri , si spatii verzi in G. Enescu.

Mi-e rusine ca locuiesc in acelasi oras cu tine, nu ai vrea sa te muti inapoi de unde ai venit?

Sau poate dupa ce vei mai iesi din tara vei constata cu stupoare ca ceea ce spui este ...., cum sa spun sa fiu delicat, de ........

Onofrei cat a fost prefect liberal, coleg de partid cu primarul, acelasi ca si acum, nu a fost in stare sa rezolve sa fie asfaltat trotuarul, pe care mergea pe jos, de la casa lui si pina la prefectura. A rezolvat situatia mergand cu masina!

Onofrei este pragmatic, pentru el si nu pentru noi. A schimbat o gramada de partide si prevad ca la viata lunga pe care o va avea va putea sa la bata pe toate de cateva ori.

A propos spre stiinta este ruda cu luhan - golan european.
10.   Dragi portocalii trimis de
(18 oct 2009, 01:12:30
La un neuron pe care il aveti votati cu cine vreti.

Important este ca ceea ce faci sa fie util, bine facut, curat, moral.

Ori in orasul nostru nu a fost timp de 5 ani curat si ingrijit, strazile mereu au fost gaurite.

Partidul lui a creat locuri de munca, romanii care lucrau afara au venit cu totii inapoi in tara sa lucreze pe salarii mai mari ca afara.

Romania este cel mai mare exportator din uniune.

Romania are industria si agricultura cele mai dezvoltate, in fiecare comuna sunt supermarketuri care vand productia locala.

Legea este aceeasi pentru toti si pentru luhan si pentru udrea si pentru basescu.

Apropos, v-a placut atunci cand s-a dus singur la politie si a predat permisul pentru ca a fost surprins ca era baut la volan.

Dragilor mononeuronali portocalii, rosii, galbeni eu unul m-am saturat de atata bine!

Votati portocaliul!

Sa traiti bine!
11.   Promisiuni desarte............ trimis de
(18 oct 2009, 03:31:43
Am vazut noi cat de corecti sunt portocaliii. Sunt toti niste comunisti de culoare noua. Nu au nici o legatura cu dreapta. Sunt cameleoni politici. Poate legatura cu dreapta consta in faptul ca au promovat-o pe Elena Udrea ca ministru, cea care poarte posete de 5000-10000 euro si nu raspunde in fata nimanui. Daca nu se respecta legea, ne-am dus dracului cu totii. PD-L-ul trebuia sa vina in primul rand cu oameni onesti, corecti, nu cu toti profitorii capitalismului rapace. Ce a facut sotul d-nei Udrea sa faca banii? A trasat cu vopsea linii pe asfalt si a incasat banii de la parcarea masinilor. Buna ideea de afaceri,nu? Si onesta pe deasupra! Toata lumea vrea asa, putem si noi? Nu cred Votati bine si ,,sa traiti bine". Dupa alegeri vom vedea noi criza si masuri anticriza. Cumparati-va curele lungi ca avem de strans mult de tot cureaua! Aproximativ 20-40%. Vom fi foarte supli toti. Probabil este o masura impotriva supraponderalilor si obezilor, dar ce fac ceilalti, ce vina au ei? Pamflet
12.   Momentul eliminarii lui Dan Nica trimis de
(18 oct 2009, 16:19:47
In momentul eliminarii lui Dan Nica, daca PSD ar fi desemnat alt gestionar la Interne, criza s-ar fi terminat, spun pedelistii. Ar fi urmat Ecaterina Andronescu, completeaza social-democratii, deci ajungeam tot acolo. Unde? La parasirea guvernarii. Era imposibil pentru PD-L sa renunte la revocare, sau pentru PSD sa nu fie solidar cu Nica?
12.1  RE: Momentul eliminarii lui Dan Nica trimis de
(19 oct 2009, 08:42:38
Monser, �mi pare rau sa te anunt ca esti posesorul doar a unui neuron.

Remember

1. s-a zvonit ca boc vrea sa-l demita pe Nica.

2. psdeu reactioneaza si spun ca isi vor da demisia �n bloc

3. marinarul iese la stiri si spune ca a inceput criza si ca psdeu trebuie sa aleaga �ntre un independent si un reprezentant al unui alt partid.

4. marinarul il chema pe Nica pentru ai cere demisia.

Explicatia pentru un neuron : pdleu pune pumnul in gura la psdeu si le cere sa vorbeasca.

Nu ca as fi fan psdeu, dar pentru Dumnezeu oare de ce au unii memoria selectiva?
13.   Intrebare simpla trimis de
(18 oct 2009, 19:20:02
Oare "TRAITI BINE"?
14.   ... trimis de
(18 oct 2009, 19:30:44
Citatul de la sfarsitul articolului (ala cu intoarcerea PSD-ului) ma cam pune pe ganduri.

Nu sunt fan PD-L, si de fiecare data i-am criticat pentru prostiile pe care le-au facut si inca le fac. Dar daca ar fi sa aleg intre PD-L si PSD... adica sa aleg intre doua rele, atunci garantat as vota cu PD-L.

Cu alte cuvinte, prefer sa traiesc cu incompetenta PD-L-ului decat sa fiu controlat de catre cei de la PSD. Mai bine feresc gropile si imi repar masina (binenteles pe banii mei) decat sa se repete ceea ce s-a intamplat atunci cand au fost PSD-istii la putere.
15.   De ce? trimis de
(19 oct 2009, 14:22:17
chiar nu inteleg de ce va tot legati de pdl.de cand e Lungu primar s-au facut 3 gradinite,cat despre gropi...nu trebuia reabilitata reteaua de termoficare,cum ati fi vrut sa se faca....si daca n-ar fi facut-o iar n-ar fi fost bun.nu stiu ce anume v-ar mai multumi.si iar nu inteleg cum puteti sa ridicati psd-ul in slavi cand stiti ca n-a facut nimic,da nimic pt orasul si judetul asta.oameni inconstienti .
15.1  RE: De ce? trimis de
(19 oct 2009, 18:25:36
Ne bucuram cu totii atunci cand avem langa noi oameni atat de constienti si care ne pot sfatui atat de bine lungu=trotuare=conducte=locuri de munca =export=pdl=marinar=hoti si mincinosi

simplu hai sa-l exportam la altii sa-i fericeasca si pe ei

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei