Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2009 - Anul XIV, nr. 242 (4228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Majoritatea constituită în parlament va avea o reacţie comună la anunţul lui Băsescu

Joi, 15 Octombrie 2009 (13:50:07)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, că majoritatea nou constituită în Parlament, repspectiv PSD, PNL, UDMR, PC şi grupul minorităţilor naţionale, va avea o reacţie comună la anunţul făcut de preşedintele Băsescu în privinţa candidatului pentru funcţia de premier.

Geoană a precizat că majoritatea nou constituită în Parlament va avea, de asemenea, şi o strategie comună pe care o va urma.

El a precizat că nu a fost contactat de PDL pentru discuţii.

Geoană a spus că noua majoritate parlamentară nu va renunţa la propunerea sa de candidat pentru funcţia de premier, respectiv la Klaus Iohannis.

"Nu este niciun fel de motiv să renunţăm la cea mai bună candidatură de premier care există azi pe piaţă", a spus Geoană.

El a arătat că Traian Băsescu va anunţa, joi, că "vrea un Guvern PDL pe care să îl domine".

Lideri ai PNL, PSD, UDMR, PC şi minorităţi naţionale s-au adunat, joi, în cabinetul preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, cu puţin timp înainte de declaraţia de presă anunţată de şeful statului, Traian Băsescu.

Printre primii care au venit în cabinetul lui Geoană s-au aflat Radu Stroe, Mihai Voicu şi Ludovic Orban, împreună cu liderul minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

Ludovic Orban a discutat cu reprezentanţii presei, spunând că nu ştie ce va anunţa preşedintele Traian Băsescu pentru că "nu este ghicitor în stele".

Şi Varujan Pambuccian a stat pe hol înainte de a intra în cabinetul lui Mircea Geoană, pe motiv că în sala unde se reuneau ceilalţi lideri nu putea să fumeze.

După liberali şi liderul minorităţilor naţionale, în cabinetul lui Mircea Geoană a intrat şi preşedintele executiv al UDMR Kelemenm Hunor, precum şi liderul PC Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu a declarat pentru MEDIAFAX că liderii s-au întâlnit pentru discuţii, arătând că e normal să aibă asemenea întâlniri pentru a stabili o strategie de acţiune.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Majoritatea constituită în parlament va avea o reacţie comună la anunţul lui Băsescu.
 Vizualizări articol: 427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Majoritatea constituită în parlament va avea o reacţie comună la anunţul lui Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei