Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2009 - Anul XIV, nr. 242 (4228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Rocadă

Schimbare discretă de conducere la Direcţia Silvică Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Noii directori ai Direcţiei Silvice Suceava au preluat în mod oficial conducerea acestei instituţii, în cadrul unei ceremonii cât se poate de discrete, la care au participat prefectul judeţului, Sorin Popescu, şefii de ocoale silvice şi angajaţii instituţiei.
După ce a citit ordinele de încetare a mandatelor foştilor şefi ai Direcţiei Silvice, Sorin Ciobanu, Valerian Solovăstru (acesta asigurând în prezent şefia RNP) şi Vasile Rusu, prin desfiinţarea posturilor de director coordonator, director coordonator tehnic şi director coordonator economic, pe care aceştia le ocupau, prefectul a dat citire deciziilor prin care la conducerea acestei instituţii au fost numiţi Mihai Miheţiu – director, Marius Răguşitu – director tehnic şi Silvia Făgurel – director economic.
„În primul rând vreau să mulţumesc vechii conduceri, domnilor Ciobanu, Solovăstru şi Rusu pentru efortul pe care l-au depus în anul 2009. Efort care a făcut ca Direcţia Silvică Suceava să fie la realizări pe primul loc în ţară”, a declarat prefectul Sorin Popescu.
La rândul său, fostul director coordonator al Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, a subliniat că în primele nouă luni ale anului 2009 această instituţie a reuşit să realizeze toţi indicatorii de performanţă stabiliţi prin contractul de management pentru o perioadă de un an.
„Regret că nu am putut să duc la capăt acest contract de management, iar la sfârşit de an să dovedim că Direcţia Silvică este printre primele din ţară. Rezultatele bune s-au datorat efortului cumulat al personalului silvic al şefilor de ocoale, al colegilor de la Direcţie, cărora le mulţumesc”, a spus Sorin Ciobanu. Acesta a fost completat de fostul director economic al instituţiei, Vasile Rusu, care a precizat că Direcţia Silvică Suceava „a asigurat 200% din profitul Regiei Naţionale a Pădurilor”.

 

Schimbări de conduceri la unele ocoale silvice

Noul director al Direcţiei Silvice Suceava, Mihai Miheţiu, a precizat că le mulţumeşte celor care l-au susţinut desemnarea lui în acest post.
„Vă asigur pe toţi că din acest moment, în această instituţie importantă se vor lua toate măsurile necesare pentru ca efectele crizei pe care o traversăm să fie diminuate”, a spus Miheţiu.
În ceea ce o priveşte pe Silvia Făgurel, noua director economic, aceasta a precizat că îşi doreşte ca noua conducere să aibă aceleaşi rezultate obţinute de Direcţia Silvică în primele nouă luni ale anului.
Nu în ultimul rând, directorul tehnic al instituţiei, Marius Răguşitu, a precizat că „sunt onorat să fac parte din această echipă managerială şi sper să reuşesc să mă ridic la nivelul predecesorilor mei, domnul Miheţiu şi Solovăstru”.
Înainte de a prelua şefia Direcţiei Silvice Suceava, Mihai Miheţiu a activat ca inginer la biroul pază şi protecţie, însă a deţinut şi funcţia de director tehnic al instituţiei din 2005 până la începutul acestui an.
După instalarea oficială în funcţie, Mihai Miheţiu i-a convocat, pe rând, pe toţi şefii de ocoale silvice, pentru o discuţie între patru ochi. Din informaţiile pe care le avem, una dintre primele decizii pe care le va lua Mihai Miheţiu va fi schimbarea a şase sau şapte şefi de ocoale silvice, care au fost numiţi în funcţie la începutul lunii iunie 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimbare discretă de conducere la Direcţia Silvică Suceava.
 Vizualizări articol: 3382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 4 voturi
Schimbare discretă de conducere la Direcţia Silvică Suceava2.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei