Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2009 - Anul XIV, nr. 242 (4228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia Română va desfăşura o campanie cu mesajul "Votul multiplu înseamnă închisoare! "

Joi, 15 Octombrie 2009 (14:04:32)

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) va desfăşura, între 22 octombrie şi 6 decembrie, o campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor faţă de pedepsele pentru fraudele electorale, care va avea mesajul "Votul multiplu înseamnă închisoare!", campania fiind aprobată joi de CNA.

Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), prin Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), intenţionează să deruleze în perioada 22 octombrie - 6 decembrie o campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor faţă de pedepsele prevăzute de lege în cazul fraudelor electorale. Campania se va desfăşura sub mesajul "Votul multiplu înseamnă închisoare!", potrivit unei adrese transmisă Consiliului Naţional al Audiovizualului, de către Ministerul Administraţiei şi Internelor.

În acest sens, "pentru promovarea cu succes a acestui proiet", IGPR a solicitat CNA să desemneze campania de informare şi conştientizare referitoare la fraudele electorale drept "campanie de utilitate publică".

În mod concret, campania va consta într-un anunţ al acesteia pe posturile de radio şi televiziune, distribuirea de tipărituri şi fluturaşi la sediile de votare, postarea de bannere pe site-urile de internet ale institutuţiilor din structurile MAI şi spoturi pentru televiziune şi radio, după cum a declarat, joi, în şedinţa CNA, comisarul de poliţie Marius Tache, directorul Direcţiei Informare şi Relaţii Publice a MAI.

"Spotul va fi difuzat în partea a doua a campaniei, mai aproape de alegeri", a explicat Marius Tache.

Potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 95/ 2009, "fapta persoanei care votează de două sau mai multe ori se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea exercitării unor drepturi", se mai arată în adresa MAI.

Pentru buna desfăşurare a alegerilor din noiembrie-decembrie 2009, IGPR alături de celelalte structuri ale MAI vor lua "toate măsurile necesare de asigurare a ordinii şi liniştii publice", se mai spune în adresa MAI.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia Română va desfăşura o campanie cu mesajul "Votul multiplu înseamnă închisoare! ".
 Vizualizări articol: 412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţia Română va desfăşura o campanie cu mesajul "Votul multiplu înseamnă închisoare! "0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei