Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2009 - Anul XIV, nr. 242 (4228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Croitoru spune că începe vineri consultările cu partidele, pentru formarea unui nou Cabinet

Joi, 15 Octombrie 2009 (18:47:21)

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a declarat agenţiei MEDIAFAX, după discuţia cu premierul în exerciţiu Emil Boc, că a trecut în revistă problemele curente ale Guvernului şi că va începe vineri consultările cu partidele parlamentare pentru formarea unui nou Cabinet.

"O să mă lămuresc cum trebuie făcut şi cu cine trebuie să încep. Mă gândesc să încep negocierile cât mai repede, de fapt vineri le voi începe", a spus Croitoru.

Întrebat dacă, în urma discuţiei cu Emil Boc, a stabilit o întâlnire cu PDL, el a arătat că a fost agreată varianta unei astfel de întâlniri pentru vineri, fără ca agenda întâlnirilor să fie însă definitivată.

El a arătat totodată că, în discuţia de la Guvern, au fost trecute în revistă toate problemele de pe agenda curentă a Guvernului, inclusiv proiectul de buget pentru anul viitor.

"Am vorbit despre buget, dar nu am avut timp să intrăm în detalii", a spus Croitoru.

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a plecat de la Palatul Victoria, după o discuţie de aproximativ o oră şi jumătate cu prim-ministrul în exerciţiu, Emil Boc, privind problemele guvernării.

În timpul discuţiei, la Palatul Victoria au sosit şi ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, şi secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Cătălin Baba, fost consilier de stat al premierului Boc.

Surse oficiale au declarat anterior agenţiei MEDIAFAX că Boc s-a întâlnit, joi, cu preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni, imediat după ce Lucian Croitoriu a fost desemnat de şeful statului pentru funcţia de prim-ministru.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi, că l-a desemnat pentru funcţia de premier pe Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR.

Croitoru a precizat că va avea o discuţie cu guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, după care se va întâlni cu premierul Emil Boc, pentru a discuta despre problemele guvernării.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Croitoru spune că începe vineri consultările cu partidele, pentru formarea unui nou Cabinet.
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Croitoru spune că începe vineri consultările cu partidele, pentru formarea unui nou Cabinet0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei