Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2009 - Anul XIV, nr. 242 (4228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Flutur le cere constructorilor de pe DN 17 să lucreze şi noaptea

Joi, 15 Octombrie 2009 (15:17:43)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur a declarat, într-o conferinţă de presă, că este nemulţumit de modul în care firma SC CF – Grup Colas Iaşi lucrează la modernizarea DN 17. Flutur a precizat că în ultima perioadă constructorul „a încetinit motoarele” pe porţiunea Vama – Câmpulung Moldovenesc, acolo unde sunt cele mai mari întârzieri la modernizarea drumului. „Şi sunt foarte supărat pentru că vine iarna şi nu am deblocat acea porţiune de drum de la Prisaca Dornei, unde maşinile circulă în continuare foarte greu”, a precizat şeful administraţiei judeţene.
Gheorghe Flutur a subliniat că va sesiza Ministerul Transporturilor cu privire la modul în care constructorul realizează lucrările de modernizare. În acelaşi timp, el a precizat că va cere firmei SC CF – Grup Colas Iaşi să lucreze şi noaptea pentru a finaliza într-un termen cât mai scurt lucrările de pe porţiunea de drum Vama – Câmpulung Moldovenesc.
„Voi cere Ministerului Transporturilor să-i atenţioneze la modul cel mai serios, aşa cum au făcut de fiecare dată. Însă eu sunt nemulţumit de ritmul în care se lucrează, mai ales în zona de munte. Vine iarna şi zăpada şi pot să apară probleme mari în trafic”, a încheiat Gheorghe Flutur.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur le cere constructorilor de pe DN 17 să lucreze şi noaptea .
 Vizualizări articol: 1002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur le cere constructorilor de pe DN 17 să lucreze şi noaptea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Decat romaneste mai bine nemteste trimis de
(15 oct 2009, 22:53:21
Decat sa fie repede si romaneste sa fie nemteste. Vine iarna nici o problema. O sa ne descurcam noi. Ca dupa aia cine mai da bani la reparat ce-i nou?
2.   Serviciu? trimis de
(16 oct 2009, 10:42:53
UNDE E SERVICIUL DOMNULUI FLUTUR?

La Suceava sau la Bucuresti? Ca de vreo 2 saptamani apare mereu pe la TV, in conf de presa ale PDL, etc, darnumai la Buc.

De ce ia salariu? Ca sa faca campanie electorala lui Base? Ca doar e seful campaniei lui Base.

Aparitiile lui in presa, in special cu privire la DN 17, nu inseamna ca munceste. Asta poate vedea tot romanul ca drumul ala e jale. Nu trebuie sa trambiteze Flutur in presa.

Alo, PNL-ul, ia sapati vedeti de ce ia Flutur salariu? Vreau si eu salariul lui si sa zic mereu ca DN 17 e varza, sa-l victimizez pe Base si ATAT.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei