Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 sep 2009 - Anul XIV, nr. 211 (4197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sindicatul Ambulanţa a suspendat protestul opt zile, aşteaptă negocierea grilei

Miercuri, 9 Septembrie 2009 (13:56:05)

Federaţia Naţională Sindicală Ambulanţa a suspendat protestul pentru opt zile pentru a negocia o nouă grilă de salariu pentru sistemul de urgenţă, a anunţat miercuri după întâlnirea cu ministrul Sănătăţii, liderul FNSA, Gheorghe Chiş.

"Este pentru prima dată când sistemul urgenţă va avea un procent separat în grila de salarizare după cum am stabilit împreună cu ministrul Sănătăţii. I-am explicat domnului ministru că legea salarizării unice nu trebuie făcută în grabă, am propus să aducem un punct separat în capitolul asistenţă medicală pentru medicina de urgenţă respectiv ambulanţă, SMURD, unităţi primiri urgenţe, centre primiri urgenţă", a mai spus Chiş.

El a precizat că a stabilit împreună cu ministrul să vină cu propuneri pentru corectarea grilei de salarii pentru asistenţa medicală de urgenţă. "În cazul în care cererile noastre nu vor fi acceptate de ministrul de Finanţe, atunci, după opt zile, vom relua conflictul de muncă şi vom organiza un miting în faţa MF cu ambulanţe din toată ţara", a mai spus liderul FNSA.

Totodată, el a precizat că urmează să discute creşterea cu un punct a grilei de salarizare pentru întregul sistem medical de urgenţă. Liderul a afirmat, de asemenea, că vor fi luate în discuţie toate categoriile care sunt cuprinse în sistemul medical de urgenţă.

Chiş a precizat că în urma discuţiilor cu ministrul Sănătăţii, a primit asigurări că va fi deblocată finanţarea pentru trimestrul IV 2009.

"Ministrul Sănătăţii va analiza punctele de vedere propuse de noi dar ne-a primis că nu vor fi probleme cu finanţarea serviciului de ambulanţă în trimestrul IV al anului în curs. Domnul ministru a discutat cu premierul şi cu ministrul de Finanţe pentru deblocarea finanţării în ultimul trimestru al anului", a conchis Chiş.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sindicatul Ambulanţa a suspendat protestul opt zile, aşteaptă negocierea grilei.
 Vizualizări articol: 665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sindicatul Ambulanţa a suspendat protestul opt zile, aşteaptă negocierea grilei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei