Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 sep 2009 - Anul XIV, nr. 211 (4197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sucevenii, rugaţi să nu mai lase autoturismele în zonele unde se lucrează

Miercuri, 9 Septembrie 2009 (17:12:25)

Autoturismele parcate în zonele în care se lucrează la reabilitarea reţelelor de apă, canalizare sau termoficare sunt adeseori o piedică în calea constructorilor, care fie sunt puşi în situaţia de a manevra utilaje grele printre maşini şi gropi, fie că nu mai pot continua lucrarea, pentru că le este blocată trecerea.

Acesta este şi motivul pentru care primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut astăzi un apel public către suceveni, prin care îi roagă să nu mai lase maşinile parcate în zonele în care se lucrează.

“Merg foarte mult pe teren, sunt peste tot diriginte de şantier, şi am văzut foarte multe situaţii delicate, în care, cu toate eforturile noastre şi buna intenţie a constructorilor, nu se poate lucra din cauza maşinilor care sunt parcate în faţa utilajelor şi a traseelor pe unde vin săpate aceste conducte. Vreau să fac un apel de bun simţ la suceveni, ca acolo unde ştiu că se fac lucrări, să ia maşinile, să le ducă în altă parte, pentru că am văzut situaţii în care se lucrează periculos. Există riscul de a fi distruse aceste maşini”, a declarat Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii, rugaţi să nu mai lase autoturismele în zonele unde se lucrează.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii, rugaţi să nu mai lase autoturismele în zonele unde se lucrează0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alt praf in ochi trimis de
(10 sep 2009, 00:46:19
Incompetenta=primar. Unde dreq sa ne lasam masinile daca in 5 ani de mandat n-ai fost in stare sa faci o parcare subterana sau supraterana? Cand vii cu astfel de afirmatii te mai si uiti in urma sa vezi daca ai facut ceva in acest sens. Bine ca iti cresc falcile, urechile, gusa ti se lasa peste burdihan, acusi vine Ignatul, Craciunul, numa' bine avem ce taia...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei