Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 sep 2009 - Anul XIV, nr. 211 (4197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Pericol de obezitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În nomenclatorul de meserii trebuie introdusă neapărat încă una: cultivator de Gigi Becali. Le căinam sincer pe aceste persoane, obligate de şefi idioţi, îmi închipuiam eu, să se transforme în ecou al mereu aceluiaşi personaj. Da’ de unde! Am întâlnit deunăzi un asemenea exemplar. Se infestase atmosfera de aerele de superioritate pe care le emana. Laitmotiv: “am oricând intrare la nea Gigi”! Dar abia acum merită cu adevărat căinat...
Am citit/văzut/auzit atâtea declaraţii/intervenţii/aprecieri ale lui Gigi Becali după meciul echipei naţionale, încât încep să cred că trăiesc într-o piesă absurdă în care orice se întâmplă, se întâmplă doar ca să-şi dea cineva anume cu părerea. Totul este secundar, totul se învârte în jurul aceluiaşi astru. Jocul cu Franţa, tricolorii, tactica, rezultatul - au valoare doar pentru că va catadicsi să vorbească despre ele acest “nea Gigi”!
Totuşi rămâne valabilă şi teza aia cu şefii idioţi. Tot promo-ul la Steaua-Dinamo, acest El Clasico al fotbalului românesc, cum le place tot lor să-l numească, a fost cu Gigi Becali pe post de trimis special, cu microfonul în mâna proprie... Dacă aş putea, aş face un experiment. Pe burtiera celor mai importante ştiri ale zilei, aş afişa o săptămână întreagă un text: “ştiri libere de Gigi Becali - nici un cuvinţel despre nimic!”. Sau pe scroll-ul unei emisiuni sportive: “promitem să nu-l sunăm deloc pe Gigi Becali (şi să rezistăm tentaţiei dacă ne sună el!)”. Chiar aş fi curios să compar audienţele!
Dacă în privinţa alimentaţiei există mereu o alternativă pentru a ne hrăni sănătos, se pare că a pentru evita E-urile din media sportivă nu prea mai există soluţie. Lumea se intoxică, fotbalul se umflă ca un balon de săpun, noroc că viaţa merge, nu-i aşa?, înainte… Aş încheia, fie-mi permis, într-o notă oarecum autoironică, spunând că fotbalul, consumat doar în doze moderate, pe pâine, vă fereşte de obezitate!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pericol de obezitate.
 Vizualizări articol: 703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Pericol de obezitate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei