Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 sep 2009 - Anul XIV, nr. 211 (4197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără scrupule

Copii atraşi în locuri retrase şi tâlhăriţi de un recidivist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ cu antecedente penale a ajuns ieri după gratii, poliţiştii probând pe numele său săvârşirea a trei fapte de tâlhărie, în toate situaţiile victime fiind copii pe care autorul i-a atras în locuri dosnice şi i-a deposedat de bunurile de valoare pe care le aveau asupra lor.
Ultima tâlhărie comisă de acest individ, Gheorghe Cheraru, în vârstă de 30 de ani, din comuna Comăneşti, s-a petrecut duminica trecută, în cartierul Iţcani al municipiului Suceava.
Doi copii din comuna Bosanci, unul de 12 ani şi unul de 14, au fost abordaţi de individ în timp ce se deplasau pe Calea Unirii din municipiul Suceava. Acesta le-a spus că are de cules nişte nuci de la o casă din cartierul Iţcani, iar dacă îl ajută vor primi fiecare câte 50 de lei. Minorii au acceptat târgul, plecând cu el. Într-o zonă izolată, în pădurea din spatele fabricii Mopan, Cheraru i-a cerut copilului de 14 ani brăţara din aur de la mână, după care i-a căutat pe ambii de bani în buzunare, luându-le suma de 5 lei.
După ce s-a asigurat că nu mai au bani, individul le-a dat câte o palmă, cerându-le să plece din zonă şi ameninţându-i cu bătaia dacă se mai întorc sau povestesc cuiva ce au păţit.

 

Şi-a măsurat forţele doar cu copii

Oamenii legii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava au mai stabilit că acelaşi bărbat a mai tâlhărit încă doi copii, în luna august a.c.
Pe 13 august, un copil de 13 ani a fost lăsat fără telefonul mobil şi lovit de acelaşi individ, care l-a abordat în timp ce se deplasa pe Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, spunându-i că are de cărat câteva geamuri, şi că îi oferă 50 de lei dacă îl ajută.
Şapte zile mai târziu, pe 20 august, şi un copil de 8 ani a fost tâlhărit de individ, după acelaşi scenariu: i s-a propus să ajute la mutatul unor scaune, a fost dus într-o zonă mai izolată şi, după ce a primit un pumn în faţă, i-a fost luat telefonul mobil.
Pe baza probelor existente, individul a fost reţinut pentru 24 de ore, ieri procurorii ducându-l la Judecătoria Suceava, magistraţii de aici dispunând arestarea sa pe o perioadă de 29 de zile.
Bărbatul din Comăneşti mai este suspect şi în alte câteva fapte asemănătoare petrecute în municipiul Suceava. Surse judiciare ne-au declarat că individul, cu condamnări anterioare pentru furturi, şi-a măsurat forţele până acum doar cu copii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copii atraşi în locuri retrase şi tâlhăriţi de un recidivist.
 Vizualizări articol: 1841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Copii atraşi în locuri retrase şi tâlhăriţi de un recidivist3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei