Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 aug 2009 - Anul XIV, nr. 198 (4184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea:Îi invit pe toţi cei din comisia de anchetă să danseze şi ei pe muzică tradiţională românească

Marţi, 25 August 2009 (17:32:22)

Ministrul Turismului, Elena Udrea, aflată, marţi, la Râşnov, unde a semnat două contracte de finanţare europeană pentru dezvoltarea turismului în zonă, a afirmat că ar trebui ca cei din comisia de anchetă să vină să danseze pe muzică tradiţională românească şi să promoveze turismul românesc.

După ce a dansat alături de un ansamblu de muzică poopulară, Elena Udrea a menţionat că membrii comisiei de anchetă ar face mai mult bine dacă ar promova turismul decât ceea ce fac în prezent, referindu-se la faptul că marţi se întruneau membrii comisiei pentru a o ancheta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Îi invit pe toţi cei din comisie să danseze şi ei pe muzică tradiţională românească şi să promoveze astfel turismul românesc. Pot face lucruri mai utile pentru turismul românesc decât cele pe care le fac acum", a declarat, marţi, presei Elena Udrea, răspunzând în acest fel la întrebarea de ce se află la Râşnov în timp ce membrii comisiei se întruneau pentru a o ancheta.

Comisia de anchetă privind cheltuielile de la Ministerul Turismului a continuat marţi, audierile, în faţa parlamentarilor aflându-se Amalia Năstase, firmei Eventures Concept Solution, care a avut legătură cu evenimentele "Lumină la Malul Mării" şi "Romania, land of choice".

Şedinţa a fost condusă de deputatul PSD Nicolae Bănicioiu, deoarece preşedintele comisiei Ludovic Orban este plecat în concediu.

Ministrul Turimsului Elena Udrea a venit, săptămâna trecută, la comisie pentru a-i informa pe patru deputaţi din comisie că i-a acţionat în judecată, însă a refuzat să răspundă la întrebările parlamentarilor.

Elena Udrea a fost din nou invitată la audieri în data de 1 septembrie, iar membrii comisiei au decis să-l sesizeze pe primul-ministru pentru ca acesta să o determine pe Elena Udrea să participe la aceste audieri. Pe de altă parte, conducerea PDL a decis ca grupul democrat-liberal să sesizeze Comisia juridică în legătură cu cei patru deputaţi care apar în înregistrarea neoficială a unei discuţii din comisie prezentată în presă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea:Îi invit pe toţi cei din comisia de anchetă să danseze şi ei pe muzică tradiţională românească.
 Vizualizări articol: 487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea:Îi invit pe toţi cei din comisia de anchetă să danseze şi ei pe muzică tradiţională românească0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei