Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 aug 2009 - Anul XIV, nr. 198 (4184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Două femei, omorâte în accidente de şoferi băuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două femei au sfârşit tragic, duminică seară, după ce au fost lovite violent de autoturisme conduse de şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.
Primul dintre accidente s-a produs în jurul orei 20.00, pe drumul comunal din satul Măriţei, comuna Dărmăneşti. Conform poliţiştilor, şoferul, Ştefan Bilouseac, în vârstă de 36 de ani, localnic din Măriţei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ajungând mai întâi în şanţul de pe sensul său de mers. În încercarea de a redresa autoturismul, conducătorul auto a tras de volan spre stânga, revenind pe drumul pietruit unde, după câţiva metri parcurşi, a lovit-o de Mariţa V., în vârstă de 55 de ani, localnică, care se deplasa pe mijlocul carosabilului.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a decedat în scurt timp. În urma verificării cu etilotestul s-a stabilit că şoferul era în stare avansată de ebrietate, având o concentraţie de 0,84 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
La 20.20, avea să se producă şi a doua tragedie, de această dată victima fiind o bătrână în vârstă de 75 de ani. Pe DN 29A, în satul Şerbăneşti, comuna Zvorâştea, Cristian Condriuc, în vârstă de 26 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism, a lovit-o pe septuagenara Virginia H., care, au stabilit poliţiştii, se angajase în traversare prin loc nepermis şi fără să se asigure. Dusă de urgenţă la spital, femeia a decedat în cursul nopţii.
În acest caz şoferul avea o concentraţie de 0,17 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
Trebuie spus că în ambele situaţii şi victimele au o parte din culpă, deoarece nu se deplasau regulamentar pe carosabil.

 

Toate accidentele de duminică, provocate de şoferi băuţi

Accidentele rutiere în care sunt implicaţi şoferi băuţi sunt din ce în ce mai dese, din statisticile Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava reieşind că numărul celor care se urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice este foarte mare la fiecare sfârşit de săptămână, cu precădere după lăsarea întunericului.
De exemplu, duminică, în ziua în care au murit cele două femei, alţi trei şoferi băuţi au fost implicaţi în evenimente rutiere. Practic, toate accidentele înregistrate în această zi au fost provocate de conducători auto în stare de ebrietate.
Într-unul dintre accidente, produs pe raza comunei Fântânele, ambii şoferi implicaţi în coliziune erau băuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două femei, omorâte în accidente de şoferi băuţi.
 Vizualizări articol: 2691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două femei, omorâte în accidente de şoferi băuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei