Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 aug 2009 - Anul XIV, nr. 198 (4184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ITM Bucureşti a mai dat o amendă, de 6.000 de lei, şi organizatorului concertului Madonnei

Marţi, 25 August 2009 (16:09:12)

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti a amendat, cu 6.000 de lei, şi organizatorul concertului Madonnei, Emagic Entertainment, pentru nerespectarea prevederilor legale privind instruirea în sănătate şi securitate în muncă, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Constantin Bujor.

Inspectorul şef de la ITM Bucureşti, Constantin Bujor, a declarat că Emagic Entertainment a fost sancţionată pentru aceleaşi nereguli descoperite şi la subantreprenor, respectiv neinstruirea celor care lucrau la amplasarea scenei din Parcul Izvor privind riscurile lucrării în care erau angajaţi.

De asemenea, sancţiunea a vizat şi aspecte legate de lipsa unor clauze privind sănătatea şi securitatea în muncă din contractele de prestări servicii încheiate între antreprenorul general şi subantreprenori.

ITM Bucureşti a amendat cu 8.000 de lei şi firma Alligator Impex, care construieşte scena din Parcul Izvor pe care va cânta Madonna, tot pentru neasigurarea instruirii privind normele de securitate a muncii.

Constantin Bujor a precizat că, în urma verificărilor realizate luni, unul dintre cei doi subantreprenori care lucrează la amenajarea Parcului Izvor pentru concertul Madonnei a fost sancţionat cu o amendă de 8.000 de lei.

Firma amendată, Alligator Impex, are atribuţii în amenajarea structurii metalice pentru scenă, inspectorii de muncă constatând că angajatorul nu a asigurat instruirea cu privire la normele de securitate a muncii.

Pregătirile pentru concertul de miercuri al Madonnei de la Bucureşti sunt în toi, echipa de producţie având 1.200 de persoane. Scena este alcătuită din două module, cântăreşte o sută de tone şi este amplasată pe o suprafaţă de mărimea unui stadion (100 de metri pe 50).

Pentru concertul pe care Madonna îl va susţine, miercuri, în Parcul Izvor din Bucureşti, organizatorii trebuie să asigure în culise o sală de masaj, o cabină de duş cu hidromasaj, o sală de gimnastică, 500 de trandafiri albi şi roşii , iar cabinele trebuie tapisate cu mătase albă.

De asemenea, în culise se vor amplasa 500 de scaune şi mese, precum şi 30 de canapele. O persoana din staff-ul Madonnei se asigură ca toate cerinţele divei să fie îndeplinite în cel mai mic detaliu, a comunicat Emagic Entertainment, care a mai precizat faptul că Madonna este însoţita în turneul mondial de staff-ul personal format din 34 de persoane (antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior, un bucătar etc.).
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ITM Bucureşti a mai dat o amendă, de 6.000 de lei, şi organizatorului concertului Madonnei .
 Vizualizări articol: 422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ITM Bucureşti a mai dat o amendă, de 6.000 de lei, şi organizatorului concertului Madonnei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei