Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 apr 2009 - Anul XIV, nr. 79 (4065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană către Parchet: De ce Becali e în stare de arest, iar Costel Iancu e judecat în libertate

Luni, 6 Aprilie 2009 (16:17:24)
Liderul PSD Mircea Geoană a cerut, luni, Parchetului, un răspuns la întrebarea "de ce Gigi Becali e anchetat în stare de arest, iar democrat-liberalul Costel Iancu e anchetat în stare de libertate", apreciind că justiţia trebuie să fie aceeaşi şi pentru apropiaţii, şi pentru adverarii preşedintelui.

"Solicit un răspuns oficial al Parchetului General, în care să ni se explice de ce un fruntaş pedelist, Costel Iancu, care a fost dovedit cu fapte antisociale grave, este judecat în stare de libertate, şi domnul George Becali, care se pare că a avut fapte antisociale destul de grave, este judecat în stare de arest. Credem că, atunci când Justiţia aplică legea, trebuie să o aplice cu egală măsură şi pentru apropiaţii preşedintelui, şi pentru adversarii preşedintelui”, a declarat Geoană.Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost arestat, vineri dimineaţă, pentru 29 de zile, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală, care au admis cererea procurorilor în acest sens, după un proces care a început la ora 1.00 dimineaţa şi a durat mai bine de cinci ore.

Becali a fost reţinut, joi, de procurori, fiind acuzat, alături de alte cinci persoane - Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu şi Marius Petrinel Geavela - de trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal. Dediu este acuzat şi de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

La începutul lunii martie, Constantin Iancu, fost şef al ANIF, din partea PDL, a fost trimis, judecată de procurorii DIICOT, Serviciul Teritorial Craiova, el fiind acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup, lipsire de libertate, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

Potrivit rechizitoriului trimis în instanţă de DIICOT, Serviciul Teritorial Craiova, Constantin Iancu a exploatat în Austria, în urmă cu 15 ani, un bărbat căruia i-a promis că-l ajută să-şi găsească un loc de muncă, pe care apoi l-a legat cu un lanţ de un gard şi pe care l-a fotografiat cu o planşetă în mână, pe care l-a obligat să scrie că a greşit faţă de el şi că este o "zdreanţă".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană către Parchet: De ce Becali e în stare de arest, iar Costel Iancu e judecat în libertate.
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană către Parchet: De ce Becali e în stare de arest, iar Costel Iancu e judecat în libertate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei