Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 apr 2009 - Anul XIV, nr. 79 (4065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gest

Flutur îşi cere scuze de la primarii PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a cerut scuze faţă de primarii PD-L pentru faptul că pe mulţi dintre ei nu a reuşit să-i primească în audienţe, motivând însă că nu este vorba decât de gradul său de ocupare, care este foarte mare. Flutur a făcut acest gest la şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean al PD-L, care a avut loc la finele săptămânii trecute, în sala mare a Casei de Cultură din Suceava, şi la care au participat toţii aleşii locali democrat-liberali.

Şeful democrat-liberalilor suceveni le-a cerut primarilor să-l înţeleagă şi le-a promis că le va rezolva doleanţele prin consilierii săi.

“Ştiu că unii sunt supăraţi că nu mai pot să stea de vorbă cu preşedintele. Îmi cer scuze faţă de mulţi dintre dumneavoastră că poate aşa este. Şi faţă de familia mea trebuie să-mi cer scuze, pentru că volumul de muncă, gradul de ocupare este imens şi uneori nu e timp. Dar nu o fac fiindcă nu vreau sau pentru că nu ştiu unde am ajuns eu şi am uitat de ei. Nu. Nu am avut timp. De aceea multe lucruri le las pe seama consilierilor mei. Îmi trimit vorbă, încearcă să află ce vă doare pe fiecare dintre dumneavoastră şi vreau să mă înţelegeţi că am mult de lucru. Şi fuga la Bucureşti şi înapoi şi vedeţi ce grad de ocupare este. Ştiu că unii sunt supăraţi că nu am timp ca altădată sau că nu vin pe la ei. Şi mama e supărată că nu merg pe la ea. Vreau să mă înţelegeţi. O să vin, dar unde nu pot veni eu, vin colegii mei şi încearcă să vă afle durerile şi nevoile”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îşi cere scuze de la primarii PD-L.
 Vizualizări articol: 1043 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Flutur îşi cere scuze de la primarii PD-L1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei