Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 apr 2009 - Anul XIV, nr. 79 (4065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Răzbunarea lui Adrian Năstase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grozav se mai pricepe viaţa să-ţi răspundă cu aceeaşi monedă! Pentru a exemplifica, am să mă refer astăzi la o sfadă mai veche Băsescu-Năstase, tocmai din recolta anului 2000, fiindcă certurile dintre cei doi sunt asemenea vinurilor, ele putând fi sortate şi aşezate pe recolte şi pe ani. Dacă aş fi colecţionar, mi-aş înfiinţa acasă o certotecă din lemn de nuc, unde să păstrez marile certuri dintre oamenii politici ai ţării noastre.

Pe atunci, primarul general al Capitalei Traian Băsescu şi-a aplecat niţel atenţia şi comentariile grobiene spre posteriorul din patrimoniul şunculardului Adrian, posterior întrebuinţat – pasămite – pentru activităţi sexuale minoritare.

La miştourile de frizerie ce i-au fost adresate, nea Adrian a reacţionat de parcă şi-ar fi aşezat ultragiata poponeaţă pe o pioneză de dimensiuni exagerate, ameninţându-l pe nea Traian cu cremenalul. Dar acţiunea a fost lăsată baltă, şi rău a procedat Năstase, fiindcă respectivele cuvinte maidaneze meritau o castrare model, ceea ce ar fi constituit o lecţie pentru mulţi din soiul Băsescu.

În viziunea unui om cu minte, interesul pentru Năstase nu era postat la extremitatea potrivită. Deoarece nouă nu ne pasă nici o ţâră cum şi-a folosit Năstase fundul, dar ne doare destul de tare cum şi-a folosit el capul.

Acum, la ani nouă de atunci, Adrian Năstase se poate declara răzbunat cu vârf şi îndesat. Chiar dacă zvonurile despre opţiunile sale sexuale ar fi adevărate, niciodată n-a fost la fundul său ceea ce este acum la fundul lui Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răzbunarea lui Adrian Năstase.
 Vizualizări articol: 1059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Răzbunarea lui Adrian Năstase5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei