Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 apr 2009 - Anul XIV, nr. 79 (4065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demersuri

Moartea unui poliţist sucevean, investigată de familie în Elveţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Moartea unui poliţist sucevean, după o intervenţie chirurgicală la Spitalul de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, este investigată de familie prin probe trimise la un laborator medical independent din Elveţia.

Subofiţerul Mihai Cristinel Rotaru, în vârstă de 42 de ani, de la Poliţia Burdujeni, s-a internat în spital săptămâna trecută pentru o operaţie de hernie. Miercuri a fost operat de dr. Nastie Aman, post-operator totul a decurs foarte bine, numai că vineri tânărului s-a făcut rău şi, în ciuda intervenţiei medicilor, în jurul orei 17.00 a murit. Diagnosticul necropsic - şoc toxico-septic.

Luată complet prin surprindere de cursul evenimentelor, familia caută o explicaţie pentru acest deznodământ fatal.

Atât soţia poliţistului, cât şi cumnatul acestuia ne-au precizat că nu au de formulat nici o acuzaţie la adresa medicilor sau a spitalului şi că nu vor decât să ştie ce a provocat moartea lui Cristi.

 

Operaţia reuşită, pacientul mort

„Totul a decurs foarte bine, operaţia a fost reuşită, starea post-operatorie bună. Mi-a plăcut atitudinea medicului, atât înainte, cât şi după operaţie, am toată stima pentru el şi nici un reproş, şi-a făcut datoria de nota 10. Nu ştim ce a provocat o reacţie atât de rapidă şi de virulentă şi asta vrem să aflăm ”, ne-a declarat cumnatului lui Cristinel Rotaru, Mihai Gherasim.

Acesta a primit permisiunea medicilor de a asista la necropsia cumnatului său şi ne-a spus că nimic din ceea ce a văzut nu i s-a părut că ar indica vreo problemă de ordin medical. De asemenea, a fost prezent când medicul legist Nicoleta Tănase a recoltat probe pentru analize şi a apreciat deschiderea spitalului faţă de solicitarea familiei, de a se lua două rânduri de probe, un set urmând a fi dus la un laborator din Elveţia, de sora lui Cristinel Rotaru.

Mihai Gherasim a mai spus că trimiterea probelor spre analiză în Elveţia are rolul de a elimina orice speculaţii în legătură cu cauza morţii tânărului poliţist şi aşteaptă să vadă dacă rezultatele din România vor fi similare cu cele din Elveţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moartea unui poliţist sucevean, investigată de familie în Elveţia.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
Moartea unui poliţist sucevean, investigată de familie în Elveţia5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei