Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 apr 2009 - Anul XIV, nr. 77 (4063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Cei care încalcă legea trebuie pedepsiţi când comit fapta, nu când vor unii lideri politici

Vineri, 3 Aprilie 2009 (19:21:27)
Liderul PSD, Mircea Geoană, susţine că "arestările în ceas de noapte" din ultima perioadă au scopul de deturna atenţia de la probleme şi că aceia care fură sau comit agresiuni "ar trebui să fie în atenţia Parchetului când se întâmplă fapta, şi nu când factorul politic decide că este mai convenabil".

"Aceste arestări spectaculoase în ceas de noapte, această senzaţie că trăim, de fapt, o telenovelă în care cineva încearcă să salveze, la final de mandat, promisiunea neonorată de luptă împotriva corupţiei, într-un fel deturnează energia şi atenţia opiniei publice de la lucrurile care sunt cu adevărat importante: depăşirea crizei, păstrarea de locuri de muncă", a declarat Mircea Geoană într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit lui Geoană, cei care încalcă legea trebuie pedepsiţi, dar atunci cand comit fapta, nu când vor unii lideri politici.

"Eu cred că, într-un stat normal, cel care fură un bun ar trebui să fie în atenţia Parchetului şi, eventual, în puşcărie, aşa cum, eventual, cineva care agresează pe cineva în mod repetat ar trebui să fie, de asemenea, în atenţia Parchetului, atunci când se întâmplă fapta şi nu când factorul politic decide că este mai convenabil din punct de vedere mediatic pentru a deturna atenţia de la alte subiecte care nu sunt convenabile pentru acel lider politic", a spus Mircea Geoană.

Preşedintele PSD a încheiat acest subiect făcând un apel la oamenii politici.

"Apelul meu, de aici, de la Sibiu, un loc al echilibrului, un loc al normalităţii, un loc al solidarităţii, este că e clipa să ne apucăm mult mai serios de treabă", a spus Mircea Geoană.

Geoană a precizat că alegerile europarlamentare care urmează sunt foarte importante pentru România şi "pentru ca Europa să vadă în noi un partener serios".

Mircea Geoană s-a aflat, vineri, la Sibiu, pentru a se întâlni cu reprezentanţi ai conducerii filialei PSD, ai autorităţilor locale, precum şi cu fermieri şi agricultori.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost arestat, vineri dimineaţă, pentru 29 de zile, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală, care au admis cererea procurorilor în acest sens, după un proces care a început la ora 1.00 dimineaţa şi a durat mai bine de cinci ore.

Becali a fost reţinut, joi, de procurori, fiind acuzat, alături de alte cinci persoane - Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu şi Marius Petrinel Geavela - de trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal. Dediu este acuzat şi de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Cei care încalcă legea trebuie pedepsiţi când comit fapta, nu când vor unii lideri politici.
 Vizualizări articol: 824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Geoană: Cei care încalcă legea trebuie pedepsiţi când comit fapta, nu când vor unii lideri politici5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei