Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 apr 2009 - Anul XIV, nr. 77 (4063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Aeroportul Salcea ar putea fi modernizat de o firmă din Spania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Modernizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea ar putea fi făcută de firma spaniolă Rayet. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că în cursul zilei de ieri s-a întâlnit cu reprezentanţii acestei firme, care i-au confirmat că intenţionează să investească în modernizarea aeroportului. „Deocamdată avem doar o confirmare verbală, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să primim şi scrisoarea de intenţie privind modernizarea aeroportului”, a precizat Gheorghe Flutur.

El a arătat că în situaţia în care demersurile cu firma din Spania vor fi finalizate în mod pozitiv, modernizarea aeroportului ar urma să se desfăşoare în trei etape, respectiv întocmirea unui plan de afaceri, modernizarea efectivă a aeroportului şi exploatarea şi dezvoltarea acestuia.

„Reprezentanţii acestei firme au anunţat că iniţial vor să aducă operatori de transport low-cost, după care vor trece la modernizarea pistei şi a sistemului de balizaj. Din discuţiile avute, reprezentanţii firmei Rayet sunt hotărâţi să investească în aeroport, şi este posibil ca din această toamnă să înceapă investiţiile”, a mai spus şeful administraţiei judeţene, care a mai adăugat că cel mai probabil, firma Rayet va prelua în concesiune aeroportul din Salcea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aeroportul Salcea ar putea fi modernizat de o firmă din Spania.
 Vizualizări articol: 1204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aeroportul Salcea ar putea fi modernizat de o firmă din Spania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai bine... trimis de
( 3 apr 2009, 13:26:09
deci americanii au "picat"! sigur nu a fost suficient comisionul pentru "ales"! spaniolii sunt oricum mai europeni si mai aproape de...balcani si sigur inteleg mult mai bine notiunea de comision...cadou...atentie...! oricum cred ca pana la urma daca va fi semnat vreun contract... va fi cu o firma de prin turcia...sau albania...sau bulgaria! oricum chiar daca nu au tehnica necesara modernizarii la standarde europene a aeroportului ei inteleg cu siguranta mult mai bine notiunile mai sus mentionate... succes!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei