Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 apr 2009 - Anul XIV, nr. 77 (4063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Băsescu a strâns peste 200.000 de semnături pentru candidatura la PE

Vineri, 3 Aprilie 2009 (13:21:48)

Fiica preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a anunţat, vineri, la sediul de campanie, că a strâns mai mult de 200.000 de semnături, necesare pentru a-şi depune candidatura independentă la alegerile pentru Parlamentul European din luna iunie.

"Mă bucurcă am reuşit să strângem mai mult de 200.000 de semnături valabile", a anunţat Elena Băsescu într-o declaraţie de presă susţinută la sediul de campanie pus la dispoziţie de ministrul Turismului, Elena Udrea. Elena Băsescu a precizat că unele judeţe au strâns şi 15.000 de semnături iar judeţul covasna a reuşit să strângă 2.000 de semnături, fiind "un real efort".

Ea a precizat că la Tribunal va duce aproximativ 220.000 de semnături. Fiica preşedintelui a mai anunţat că va lansa imediat după începerea campaniei un site, un cont bancar, iar resursele financiare le va face publice, conform legii.

Elena Băsescu a mai spus că staff-ul de campanie este alcătuit din prieteni, majoritatea din Organizaţia sectorului 1 bucureşti, de unde provine şi ea. Fiica preşeditelui a ţinut să mulţumească prietenilor din organizaţie şi celor care nu o cunosc dar care au strâns semnături, chiar dacă nu sunt implicaţi din punct de vedere politic, .

Ea a precizat va înscrie semnăturile la Biroul Electoral Central la începutul săptămânii viitoare, luni, iar site-ul de campanie va fi lansat până la sfârşitul săptămânii viitoare. "Ţin să precizez că sunt foarte realistă: semanătura nu este totuna cu votul. Votul este mometul adevărului, iar în strângerea semnăturilor eu am fost ajutată de foarte mulţi prieteni din partid", a spus ea.

Elena Băsescu aţinut să menţioneze că nu mizează pe sprijinul partidului "absolut deloc, pentru că PDL are un obiectiv clar, şi anume să câştige alegerile pentru PE". "Sper în votul tinerilor mai nonconformişti şi puţin supuşi cutumelor, aşa cum mă vede presa sau tata, şi mă vor vota", a adăugat ea.

Elena Băsescu a menţionat că multe semnături au fost strânse din judeţe precum Bacău, Arad, Constanţa, dar şi Sectorul 5. Ea a menţionat că erau în jur de 300.000 se semnături, dar multe au fost anulate, fiind date incomplete sau nu se înţelegea scrisul, astfel că a preferat să le retragă din listă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Băsescu a strâns peste 200.000 de semnături pentru candidatura la PE.
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Băsescu a strâns peste 200.000 de semnături pentru candidatura la PE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei