Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 apr 2009 - Anul XIV, nr. 77 (4063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Accident

Două femei rănite grav, după ce şoferul unui Mercedes a lovit un tir

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două femei au ajuns la spital cu leziuni grave, care le-au pus viaţa în pericol, după ce şoferul autoturismul Mercedes cu care se deplasau a intrat în coliziune cu un tir. Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 14.15, pe DN 2, în zona Cumpărătura.

Vasile Pursega, în vârstă de 42 de ani, din comuna Pojorâta, se deplasa la volanul unui autoturism Mercedes pe direcţia Fălticeni – Suceava. În autoturism se mai afla soţia sa, Mariana Pursega, în vârstă de 47 de ani, şi Aniţa Rusu, o femeie în vârstă de 51 de ani, din municipiul Fălticeni.

Din cercetările poliţiei rezultă că, pe fondul neatenţiei în conducere, şoferul autoturismului a pătruns pe sensul opus de mers, unde a lovit un tir cu semiremorcă, condus regulamentar de un şofer în vârstă de 52 de ani, din municipiul Vaslui. Din fericire, impactul nu a fost frontal, după ce a lovit tirul cu partea laterală a maşinii şoferul Mecedesului revenind pe sensul său de mers şi oprindu-se în şanţ. 

Imediat, la faţa locului a ajuns o autospecială a Detaşamentului de Pompieri Fălticeni. Echipajul de Descarcerare a scos din maşină una dintre victime, care era încarcerată, în paralel fiind deconectate bornele de la baterie şi fiind verificate eventuale scurgeri de carburant. Cele trei persoane au primit la faţa locului ajutorul medical de urgenţă, după care au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava.

Dacă şoferul a scăpat fără leziuni, cele două femei din maşină au fost diagnosticate cu răni serioase, care necesită zeci de zile de îngrijiri medicale.

Aniţa Rusu a suferit un stop cardio-respirator, fiind salvată din fericire de medici, şi are numeroase leziuni costale, în timp ce Mariana Pursega a fost diagnosticată cu o plagă contuză frontală stângă şi fractură frontală stângă.

Ambii conducători auto au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două femei rănite grav, după ce şoferul unui Mercedes a lovit un tir.
 Vizualizări articol: 3415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două femei rănite grav, după ce şoferul unui Mercedes a lovit un tir5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
( 3 apr 2009, 11:24:14
hai cu camerele...
2.   Cred ca a vrut sa-i vada cum arata morti!.... trimis de
( 3 apr 2009, 15:03:45
Nu-i adevarat, cred ca cel cu TIRUl poarta intreaga raspundere!

Spun asta deoarece totdeauna am probleme cind intalnesc mastodontii pe soselele patriei.

Nu-i intereseaza, merg pe unde nu-ti vine sa crezi, isi fac de cap, chiar inadins... Merg pe mijlocul soselei, fac depasiri riscante si nu te lasa sa-i depasesti,.... NU REDUC VITEZA,etc,...

La o adica, na-i cum demonstra ca totul se intimpla din cauza lor!.....

2.1  RE: Cred ca a vrut sa-i vada cum arata morti!.... trimis de
( 3 apr 2009, 16:05:34
asa este. si eu sunt patit cu smecherii astia de tiristi.dar daca dati de un dement cum am patit eu,ca depasea totul in cale de baga pe altii in sant cu soferia lui,l-am urmarit si cu greu am reusit sa-l ajung sa-i iau numarul si sa sun la 112.mergeam de la sv spre falticeni,iar la falticeni l-au tras pe dreapta...m-am oprit si eu si i-am batut obrazul...raspunsul: ma grabeamsad
3.   ...... trimis de
( 3 apr 2009, 21:20:12
lasa ca si astia cu masini tari nici nu le pasa.....daca e o caruta sau ceva pe sensul lor de mers....forteaza trecerea in ideea ca si tu vei reduce viteza....din pacate asta cu tiru nu a mai redus si omul sa riscat.....pe barba lui....
4.   Centura de siguranta trimis de
( 4 apr 2009, 00:50:35
Masina aia...este un Mercedes Benz S Klasse W140. Nu stiu cate stele ar lua azi la un test EURONCAP, insa la vremea ei era una din cele mai sigure si mai solide masini de pe piata.

Intr-o masina similara a murita si Lady Diana.

Daca pasagerii ar fi purtat centura de siguranta, urmarile accidentului ar fi fost cu mult mai putin severe, intrucat se poate observa cu ochiul liber ca masina nu a suferit avarii serioase avarii serioase si habitaclul este aproape intact.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei