Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 dec 2008 - Anul XIII, nr. 298 (3979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patru mii de Moşi Crăciun participă la un marş în Capitală, pentru a intra în Cartea Recordurilor

Vineri, 19 Decembrie 2008 (17:26:54)
Patru mii de Moşi Crăciun vor defila şi împărţi cadouri, duminică, în centrul Capitalei, în încercarea de a doborî recordul mondial de 3.618 Moşi Crăciun înregistrat în Guinness Book şi care a fost realizat la Taipei.

Cele 4.000 de costume de Moş Crăciun au fost deja croite şi vor fi îmbrăcate, duminică, de bucureştenii care participă la Marşul Moşilor, potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei.

Astfel, românii vor încerca să doboare recordul mondial la aceasta nouă secţiune agreată de Guinness World Record. Organizaţia îşi va trimite sâmbătă un reprezentant în România pentru a participa la manifestare şi pentru a o omologa. Condiţiile impuse de Guinness World Record sunt ca la adunare să participe peste 3.000 de Moşi Crăciun, care să împartă daruri ambalate în cutii roşii.

Fiecare Moş Crăciun va primi o cutie roşie de cadouri pe care o va împărţi celor prezenţi la eveniment. Cutiile oferite de Moşi conţin produse oferite de două firme.

"Este cea mai mare adunare de Moşi Crăciun care împart cadouri. Acesta este spiritul Crăciunului. Cu toţii suntem mai buni şi mai darnici în această perioadă. Le mulţumesc sponsorilor pentru că împreună putem să dăruim bucureştenilor nu un Moş, ci mii de Moşi Crăciun. Îi aştept pe toţi în Piaţa Constituţiei să doborâm recordul mondial la bunătate, să facem cunoscut Bucureştiul în lume", susţine primarul general Sorin Oprescu, citat într-un comunicat de vineri al Primăriei Capitalei.

Autorităţile municipale vor urmări, prin organizarea altor două evenimente, să fie doborâte recordul mondial la cel mai lung cârnat din lume şi cel mai lung tort din lume. Recordul mondial la cel mai lung cârnat din lume este înregistrat în Serbia, acesta având o lungime de 2.020 de metri, în timp ce recordul pentru cel mai lung tort din lume este omologat la Sidney, acesta având o lungime de 120 de metri, în Bucureşti urmând să fie preparat un tort de 140 de metri. Prepararea cârnatului va avea loc pe 27 decembrie, iar tortul în 28 decembrie.

Manifestările fac parte din seria evenimentelor organizate de municipalitate, în centrul Bucureştiului, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru mii de Moşi Crăciun participă la un marş în Capitală, pentru a intra în Cartea Recordurilor.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru mii de Moşi Crăciun participă la un marş în Capitală, pentru a intra în Cartea Recordurilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei