Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 dec 2008 - Anul XIII, nr. 298 (3979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trei accidente, din cauza vitezei pe carosabil ud

Vineri, 19 Decembrie 2008 (16:51:51)
Precipitaţiile căzute joi în judeţ au creat probleme în trafic, trei şoferi care nu au adaptat viteza la condiţiile de drum provocând accidente rutiere în interval de câteva ore.
Mai întâi în jurul orei 14.00, pe DN 17, în afara comunei Pojorâta, Ion C., în vârstă de 38 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism VW Golf, a scăpat maşina de sub control şi a intrat pe sensul opus de mers, lovind un autoturism Ford Tranzit, condus regulamentar de Mihai A., în vârstă de 27 de ani, din Dorohoi. Urmare a impactului, conducătorul auto care a intrat pe contrasens a suferit leziuni la nivelul feţei, care necesită până în zece zile de îngrijiri medicale. Poliţiştii au stabilit că şoferul a intrat în derapaj din cauza vitezei mari cu care circula pe un carosabil umed.
Aproximativ o oră mai târziu, un accident asemănător s-a petrecut pe DN 2E, în apropiere de comuna Berchişeşti. Din cercetările poliţiei rezultă că Emil N., în vârstă de 54 de ani, din Vaslui, aflat la volanul unui Fiat, a intrat cu viteză în curbă, pe un carosabil acoperit cu mâzgă, cauză din care a derapat şi a intrat pe contrasens, unde a lovit un VW, condus de Ioan T., de 29 de ani, cu domiciliul în judeţul Mureş. Acesta din urmă s-a ales cu o plagă tăiată la cap, însă leziunea nu i-a pus viaţa în pericol.
Al treilea accident s-a produs în jurul orei 22.00, pe DJ 208A, în comuna Udeşti. Aflat pe o porţiune de drum drept, Ştefan G., de 32 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unui Citroen, a intrat în derapaj, maşina ieşind în afara drumului. El a suferit mai multe contuzii, pentru care necesită 6-8 zile de îngrijiri medicale. Şoferul, au stabilit poliţiştii, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,72 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei accidente, din cauza vitezei pe carosabil ud.
 Vizualizări articol: 756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei accidente, din cauza vitezei pe carosabil ud5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei