Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 dec 2008 - Anul XIII, nr. 298 (3979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Relaţii interzise

Tatăl fetei cu handicap rămasă gravidă a fost cercetat pentru incest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Fata cu handicap care a rămas gravidă acum două luni cu un vecin mai mare decât ea cu 40 de ani pare să fi nimerit într-o adevărată cloacă. Acum câteva luni, mama fetei şi-a acuzat fostul soţ că s-ar fi culcat cu tânăra, poliţiştii deschizând la acea vreme un dosar penal. În final, fapta nu s-a confirmat, dar acum câteva zile tânăra a ajuns la spital după ce a rămas însărcinată cu un bărbat în vârstă de 60 de ani din Pârteştii de Sus.

 

Plângerea penală împotriva lui Viorel Ţabrea a fost depusă în luna septembrie de fosta sa soţie, care locuieşte acum într-un sat vecin. Pentru că nu avea încredere în poliţiştii din Cacica, femeia s-a adresat oamenilor legii din Gura Humorului.

Şeful Poliţiei Gura Humorului, comisarul şef Vasile Andronic, a confirmat existenţa unui astfel de dosar.

„Plângerea viza infracţiunea de incest, iar ca autor era indicat tatăl fetei. Cercetările pe care le-am efectuat nu au confirmat existenţa unei astfel de fapte. Medicul legist a examinat-o pe tânără şi s-a constatat că aceasta nu întreţinuse relaţii sexuale. În consecinţă, s-a dispus neînceperea urmăririi penale”, a explicat şeful Poliţiei Gura Humorului.

Interesant este că Vasile Ciornei, bărbatul cu care tânăra a rămas însărcinată, a declarat acum două zile că a întreţinut relaţii sexuale cu fata încă din luna iunie a acestui an.

„De când a venit la mine, m-am culcat mereu cu ea. Dar şi fata se cerea, eu m-am jucat cu ea. Ce să zic acum, asta-i greşeala mea, m-am lăcomit şi uite ce s-a întâmplat. De ce să mă ascund, cu mine a rămas gravidă”, a mărturisit Ciornei.

 

Nimeni nu riscă nimic

Deşi tot ceea ce s-a întâmplat este de-a dreptul revoltător, nimeni nu va putea fi tras la răspundere pentru faptul că o fată surdo-mută şi cu alte handicapuri a rămas însărcinată şi putea aduce pe lume un alt copil cu probleme serioase de sănătate.

Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava au explicat că nu este îndeplinită nici o condiţie pentru a fi depusă vreo plângere penală.

„În primul rând fata are gradul doi de handicap şi, în consecinţă, nu există un însoţitor care să poată fi tras la răspundere. În plus, se consideră că tânăra are discernământ şi este majoră, ceea ce implică lipsa unei fapte penale”, a declarat Nicoleta Daneliuc, director adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

 

Fata, externată ieri din spital

Internată la începutul acestei săptămâni în Secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean Suceava, tânăra a suferit o operaţie de întrerupere de sarcină, iar ieri dimineaţă a fost externată.

„A plecat acasă cu indicaţia de a reveni la control şi de a se prezenta la un medic de specialitate pentru a fi sfătuită în privinţa metodelor de contracepţie. Mama şi-a luat răspunderea că va avea grijă de fată şi o va ajuta în perioada următoare”, a declarat medicul Paraschiva Pauliuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatăl fetei cu handicap rămasă gravidă a fost cercetat pentru incest.
 Vizualizări articol: 3001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Tatăl fetei cu handicap rămasă gravidă a fost cercetat pentru incest3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei