Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 dec 2008 - Anul XIII, nr. 298 (3979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţă

A accidentat o fetiţă pe trecerea de pietoni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
O fetiţă în vârstă de 5 ani a fost luată pe sus de o maşină în timp ce traversa strada de mâna cu mama sa, pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14.00, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Rădăuţi.

Mama fetiţei, Dana I., se angajase regulamentar în traversare, moment în care Constantin O., în vârstă de 29 de ani, din municipiul Fălticeni, aflat la volanul unui autoturism marca Skoda Fabia, i-a acroşat fiica, aflată pe partea dinspre care venea maşina. Din evaluările preliminare ale medicilor rezultă că victima a scăpat cu leziuni uşoare, pentru care necesită în jur de zece zile de îngrijiri medicale.

Un accident similar s-a produs câteva ore mai târziu, pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei. În jurul orei 18.00, Ştefan L., în vârstă de 55 de ani, cetăţean german, aflat la volanul unui autoturism marca Mitsubishi cu remorcă, le-a acroşat pe Mariana G., de 41 de ani, şi fiica sa, de patru ani, localnice. Din fericire, victimele au scăpat cu leziuni uşoare. Poliţiştii care au efectuat cercetări la faţa locului au stabilit că vina pentru producerea accidentului îi aparţine femeii, care s-a angajat în traversare prin loc nepermis şi fără a se asigura.

 

Accidentată şi dusă acasă

Şi o fetiţă de opt ani a fost implicată într-un accident rutier produs în aceeaşi zi, pe DJ 178D, în oraşul Cajvana. Din cercetările oamenilor legii rezultă că, în timp ce se întorcea de la şcoală, fata a fost lovită de o maşină care venea de pe sensul opus de mers. Şoferul a oprit, a luat fetiţa în maşină pentru a o duce la dispensar, însă lovindu-se de refuzul acesteia, a dus-o la domiciliu. Poliţiştii au demarat cercetări, pentru a identifica maşina şi şoferul şi a stabili dacă acesta a procedat corect. Victima are câteva zgârieturi, pentru care necesită 3-5 zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A accidentat o fetiţă pe trecerea de pietoni.
 Vizualizări articol: 3276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
A accidentat o fetiţă pe trecerea de pietoni4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei