Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 dec 2008 - Anul XIII, nr. 298 (3979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Trăim în România şi asta ne omoară cu timpul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ca întotdeauna, realitatea bate ficţiunea. Altfel fâşneţ, simţul umorului ni se atrofiază când lumea în care trăim efectiv pare a fi desprinsă din nescrise opere suprarealiste caragieleşti sau caraghiosleşti. După abandonul deja vu al antrenorului dragă Stolo, el lider maximo a ratat varianta împăciuitoare cu erectoratul: premieră de undrea, să fie unsă Udrea! Celălalt lider maximo pe moşia lui a tăiat şi a spânzurat, apoi a cusut şi a resuscitat, rezultatul fiind dragă Lăcă! Mă gândesc serios că poate îl subestimăm pe acest Bibi Gicali, căci iată ce operaţii pe creier îi reuşesc... Cel puţin alea individuale, căci la operaţiile colective, pretabile la urne, mai are ceva de lucru.

Aşadar, cum de a revenit Lăcătuş? Răspunsul îl vom avea la vară, dacă va lua titlul, va putea spune, uite de-aia! Cât despre bietul Dorinel, cu a sa „tragedie profesională”, milă mi-e de el, dar milă mi-a fost şi de cei de la U Cluj când i-a lăsat cu buza umflată deşi toată lumea îl avertiza că se duce la pierzanie. Oricum, demn de scârbă comportamentul satirului piperean. Mai întâi umblă la coarda sensibilă, promite marea cu sarea, îi strică rostul omului şi apoi îl abandonează ca pe o măsea stricată. Iar această ultimă frază i se poate aplica foarte bine şi lui Lăcătuş. Acesta a înşelat şi el aşteptările unor turci, acum la rând sunt aşteptările sale. Nu mai joacă bătuta, acum e horă, în care au intrat şi suporterii. Fiindcă teza aia cu împăcarea suporterilor, scop în care a fost readusă „Fiara”, e cam falsă! Aceştia au intrat într-o asemenea fază de contestare a patronului, încât au fost gata să sacrifice rezultate, amenzi, suspendări ale terenului, unii merg până acolo încât ar coborî şi în B pentru a scăpa de dictator. De aceea, ei l-ar fi vrut pe Lăcătuş de partea lor, contestatar. Aşadar, n-ar fi exclus să-l întâmpine glacial. Dar până la primăvară patimile se mai pot estompa.

N-ar fi păcat ca finalul să nu continue pe linia absurdului? Steaua a ratat inovaţia cu doi antrenori, adică Lăcătuş să fie adus pentru doar meciurile din Ghencea, iar pentru deplasare să fie păstrat Dorinel, că tot a obţinut în Groapă rezultatul de care era nevoie anul trecut!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trăim în România şi asta ne omoară cu timpul.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trăim în România şi asta ne omoară cu timpul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei