Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 sep 2008 - Anul XIII, nr. 218 (3899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mitrea: Dacă rămâne cu maşina-n drum, Stolojan trebuie să cheme consilierii de imagine să-l depaneze

Marţi, 16 Septembrie 2008 (14:24:24)
Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, răspunde pe blogul personal declaraţiilor liderului PDL Theodor Stolojan făcute duminică la adresa sa, apreciind că acesta e invidios pentru că, dacă rămâne cu maşina-n drum, Stolojan trebuie să-şi cheme consilierii de imagine ca să-l depaneze.

Miron Mitrea, a declarat, sâmbătă, la Mamaia, la şcoala politică a TSD, că PSD are noroc că PDL l-a nominalizat pentru funcţia de premier pe Theodor Stolojan. "Văd că deocamdată avem noroc, pentru că cei de la PDL l-au nominalizat pe Theodor Stolojan, nu cred că puteau găsi o soluţie mai tâmpită. (...) Stolojan a fost singurul premier care s-a privatizat în funcţie, când şi-a vândut hotelul (Premier – n.r.)", a afirmat el.

În replică, Theodor Stolojan a declarat, duminică, la Sibiu, că Miron Mitrea este "un cetăţean ieşit de sub camion" care şi-a dat cu părerea despre nişte hoteluri şi despre faptul că PDL ar opta pentru soluţii tâmpite.

"Declaraţia de intelectual rasat a domnului Stolojan, care mă face «cetăţean ieşit de sub camion», arată câtă dreptate am avut când am declarat că domnia sa este cea mai tâmpită variantă a PDL pentru postul de premier", scrie pe blogul personal Miron Mitrea, într-o postare intitulată "Răspuns la atacul domnului intelectual Stolojan".

El explică faptul că, atunci când a spus "varianta tâmpită", nu s-a referit la întruchiparea ei, ci la ideea politică de a desemna locomotivă în alegeri "un politician fără pic de substanţă şi de personalitate".

"O fi fost el genial la economie (presa cârcotaşă a scris chiar că ar fi fost contabilul lui Ceauşescu), dar ca om politic este şters. De fapt, e doar un nume de care s-au folosit, în diverse ocazii, sforarii PD-ului", adaugă Miron Mitrea, menţionând cum a încercat Stolojan, "comandat de PD", să destrame PNL, un partid care-l alesese preşedinte.

Miron Mitrea mai menţionează şi atacurile lui Theodor Stolojan la adresa adversarilor politici, "dictate cuvânt cu cuvânt de consilierii săi de imagine".

"Aşadar, fără să ies din definiţia dată de DEX şi fără să-mi doresc să-l jignesc pe omul Stolojan, pot spune că politicianul Stolojan este o marionetă perfectă. Ba chiar, dacă îmi amintesc de circul cu retragerea sa din cursa pentru Cotroceni în lacrimile domnului Băsescu şi de ieşirea sa în chiloţi din mare, ca să dea declaraţii presei, pot spune că este o paiaţă în toată regulă. Cât priveşte declaraţia sa cum că eu sunt un «cetăţean ieşit de sub camion» (în cazul în care chiar a conceput-o el, personal), o pun doar pe seama invidiei generate de faptul că, dacă rămâne cu maşina-n drum, domnul Stolojan trebuie să-şi cheme consilierii de imagine ca să-l depaneze", scrie Miron Mitrea.

Aceasta este a doua postare a lui Mitrea pe blogul său, prima fiind din 1 septembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mitrea: Dacă rămâne cu maşina-n drum, Stolojan trebuie să cheme consilierii de imagine să-l depaneze.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mitrea: Dacă rămâne cu maşina-n drum, Stolojan trebuie să cheme consilierii de imagine să-l depaneze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei