Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 sep 2008 - Anul XIII, nr. 218 (3899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Tăriceanu a fugit din Bucureşti în Ilfov, unde s-au cumpărat voturi mai uşor

Marţi, 16 Septembrie 2008 (14:11:17)
Liderul PDL, Emil Boc, a susţinut, luni, într-o conferinţă de presă, că era cunoscută intenţia preşedintelui PNL, Călin Popescu Tăriceanu, de a nu candida în Bucureşti, ci în Ilfov, pentru că în acest judeţ voturile s-au cumpărat mai uşor la alegerile locale.

"Era ştiută decizia lui Tăriceanu de a fugi din Bucureşti, unde se cumpără mai greu voturi, şi a ajunge în Ilfov, unde a văzut că la alegerile locale această practică este bine înrădăcinată şi cu mai multe şanse de izbândă", a precizat Emil Boc.

Preşedintele democrat-liberal a completat că liderul PNL a văzut că, la alegerile locale, în Ilfov "s-au cumpărat mai uşor voturi" decât în cartierul Primăverii, astfel că a pus la cale "cacialmaua" invitaţiei de a candida în acest judeţ.

"Tăriceanu a inventat o cacialma politică, a făcut un subterfugiu de imagine, prin declaraţia primarului, care-l invită pe Tăriceanu să candideze în Ilfov", a spus Boc.

Preşedintele Organizaţiei PNL Ilfov, Marian Petrache, l-a invitat, luni, pe preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze pentru un mandat de deputat în colegiul Snagov din judeţul Ilfov, iar premierul a spus că se va gândi la această propunere.

Aflat împreună cu Tăriceanu la deschiderea anului şcolar în comuna Gruiu, din Ilfov, şeful PNL Ilfov l-a invitat pe premier - care a anunţat deja că va candida pentru Senat într-un colegiu din Sectorul 1 al Capitalei - să îşi schimbe decizia şi să candideze pentru un loc de deputat în zona Snagov. "Vreau să vă fac o propunere. Candidaţi cu mine la Ilfov, la deputaţi. Noi încă nu am definit toţi candidaţii. În cei patru ani de zile tot pe aici aţi stat, mai mult decât în Bucureşti", i-a spus Petrache premierului.

Tăriceanu a râs, confirmând că el în ultimii trei ani a locuit mai mult în comuna Cioflinceni. "M-a luat prin surprindere această propunere şi o să mă gândesc. Este un lucru care poate fi interesant ca provocare", a spus Tăriceanu. În replică, primarul liberal al comunei Gruiu i-a spus priemierului că "victoria e asigurată".

Întrebat de ziarişti dacă este bine să renunţe la un colegiu în Bucureşti pentru unul în Ilfov, premierul a arătat că nu trebuie subestimată candidatura într-un colegiu din afara Capitalei. "Să nu credeţi că un colegiu în Ilfov este mai prejos decât un colegiu din Primăverii. În zona aceasta, care este o zonă rurală adiacentă Bucureştiului, provocările sunt foarte mari, transformările sunt foarte rapide şi foarte profunde, iar nevoile sunt pe măsură", a spus liderul PNL.

Marţi, Tăriceanu a refuzat să precizeze dacă a luat o decizie unde va candida - în Sectorul 1 al Capitalei sau în colegiul Snagov din judeţul Ilfov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Tăriceanu a fugit din Bucureşti în Ilfov, unde s-au cumpărat voturi mai uşor.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Tăriceanu a fugit din Bucureşti în Ilfov, unde s-au cumpărat voturi mai uşor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei