Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2008 - Anul XIII, nr. 116 (3797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Ideea lui Băsescu, că PSD e vinovat de tot ce se întâmplă rău în mandatul său, e deplasată

Marţi, 20 Mai 2008 (14:12:55)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, că ideea avansată de preşedintele Traian Băsescu, potrivit căreia PSD este vinovat de tot ceea ce se întâmplă rău în timpul mandatul său de şef de stat, este deplasată şi nu corespunde realităţii.
  "Este cel puţin hilar ceea ce încearcă să spună domnul Băsescu", a comentat Geoană afirmaţia şefului statului conform căreia liderul PSD, împreună cu preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, şi cu preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi contribuit la scoaterea PD de la guvernare şi la iniţierea actului de suspendare a şefului statului.

"Nu PSD, nu Geoană şi nu Iliescu am fost cei care l-au atacat pe Tăriceanu atunci când Alianţa funcţiona. Nu noi am fost cei care l-au acuzat pe Tăriceanu şi pe fruntaşii PNL că au invitat corupţia la masa Guvernului. Nu Geoană, Iliescu sau PSD am venit cu bileţelul doamnei Udrea dosit într-un sertar din alcov. Nu Geoană şi PSD am fost cei care am otrăvit relaţia dintre PD şi PNL", a adăugat Geoană.

El a arătat că Traian Băsescu deţine culpa principală pentru regimul de instabilitate, de tensiune şi de lipsă de predictibilitate în care se află România.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Realitatea TV, că el nu a susţinut niciodată ieşirea PD de la guvernare, artizanii înţelegerii care a dus la acest lucru şi la suspendarea sa fiind Ion Iliescu, Călin Popescu Tăriceanu şi Mircea Geoană.

"Eu nu am susţinut niciodată ieşirea PD de la guvernare, a fost un aranjament în altă zonă, care viza scoaterea PD de la guvernare şi suspendarea preşedintelui", a spus Băsescu.

El a menţionat că Ion Iliescu, Călin Popescu Tăriceanu şi Mircea Geoană au fost, pe fond, artizanii acestei înţelegeri, discutate în decembrie 2006 şi hotărâte în ianuarie 2007.

"Marea miză a PSD a fost scoaterea PD de la guvernare şi suspendarea preşedintelui ales", a spus Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Ideea lui Băsescu, că PSD e vinovat de tot ce se întâmplă rău în mandatul său, e deplasată.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Ideea lui Băsescu, că PSD e vinovat de tot ce se întâmplă rău în mandatul său, e deplasată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei