Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2008 - Anul XIII, nr. 116 (3797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Băişanu, surprins de decizia lui Onofrei de a contesta înlocuirea din funcţie

Marţi, 20 Mai 2008 (18:06:28)
Prefectul Alexandru Băişanu s-a arătat surprins de decizia subprefectului Orest Onofrei de a contesta la Curtea de Apel Suceava hotărârea de guvern prin care a fost înlocuit din funcţia de prefect şi numit subprefect al judeţului. El a recunoscut că a aflat de la ziarişti de decizia lui Onofrei, dar a apreciat că fiecare persoană are dreptul să se adreseze în justiţie subliniind că, în general, a avut o relaţie bună cu fostul prefect. „Fiecare are dreptul să-şi apere interesele, visurile. Nu mă deranjează. Instanţa să decidă”, a spus Băişanu. El a precizat că Instituţia Prefectului trebuie să fie apolitică şi că  „argumentul forte” al schimbării făcute de Guvern a fost neimplicarea sa politică, în condiţiile în care şeful de cabinet al lui Orest Onofrei era admonestat public că face campanie electorală pentru PDL, „că într-o cameră paralelă cu a prefectului se fac acţiuni de susţinere, de campanie, a unui partid politic”. Alexandru Băişanu a mai spus că a fost numit „prefect de sacrificiu”, într-o perioadă aglomerată, cu foarte multe acţiuni de realizat  pentru a asigura organizarea „corectă şi imparţială a alegerilor”. Orest Onofrei a contestat Hotărârea de Guvern apreciind că în cazul său nu consideră justificat motivul oficial al înlocuirii, respectiv „eficientizarea adminsitraţiei publice locale” arătând că anterior şedinţei de Guvern  din 9 aprilie, când s-a decis numirea altui prefect, activitatea sa ca prefect a fost considerată bună şi foarte bună.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu, surprins de decizia lui Onofrei de a contesta înlocuirea din funcţie.
 Vizualizări articol: 1142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Băişanu, surprins de decizia lui Onofrei de a contesta înlocuirea din funcţie1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La legiuire cu tine, pokaitule! trimis de
(20 mai 2008, 18:19:09
Acum sa mearga si Onofrei la Justitie sa-si rezolve treaba. Asa cum trimetea el la Justitie toti cetatenii care mergeau la prefectura sa-si rezolve diferite probleme.
1.1  RE: La legiuire cu tine, pokaitule! trimis de
(20 mai 2008, 20:09:22
Iar sunt de acord cu Briceag. Minune mare!! Afara cu pocaitul jegos de onofrei, un talhar si un prostituat politic!!
2.   Rade harb de oala sparta trimis de
(20 mai 2008, 18:54:10
La ce se refera Baisanu cand vorbeste de neimplicare politica? In fituica PLUS SV, implicata electoral pana peste coate, Baisanu aparea in calitate de colaborator special cand era subprefect, a aparut in aceeasi calitate si in editia imediat ulterioara numirii D-sale ca prefect. Sa nu mai povestim ca intr-unul din numerele in care, iertare ca repet, Baisanu aparea 'colaborator special', se tragea din toate pozitiile in Guvern si in primul-ministru, adica in institutia care l-a uns prefect pe Baisanu pentru... neimplicare politica!!!
2.1  RE: Rade harb de oala sparta trimis de
(21 mai 2008, 15:58:16
Baisanu , actual prefect pentru o scurta perioada, a trecut prin toate partidele politice. Deci nu are "sentimente" fata de niciun partid, poate fi considerat INDEPENDENT. Ca sa promovezi astazi, din pacate, trebuie sa faci parte dintr-un partid, indiferent de valoarea profesionala pe care o ai. De aceea unii oameni sunt obligati sa piarda �n imagine.
3.   Tot respectul!! trimis de
(20 mai 2008, 19:44:04
DOMNULE BAISANU,,,PACAT CA ACEST GUVERN ,NU V-A NUMIT IN 2005 PREFECT,SUNTETI O CAPACITATE, O VALOARE ADEVARATA, POATE ONOFREI SA MAI FACA 10 FACULTATI,TOT BILBIIT SI INCULT RAMINE...MOLIILE LUI FLUTUR ,O SA AJUNGA LA INSECTAR DUPA 1 IUNIE!!!

PROBLEMA LUI ONOFREI ESTE ...STITI DUMNEAVOASTRA INALT CA BRADUL...........SI!!!!!!!!
4.   Domnule Prefect Baisanu trimis de
(20 mai 2008, 20:36:04
Mult prea tarziu ati fost numit in functie. Jegosul de onofrei a confiscat cimitirile ortodocsilor si a improprietarit absolut ilegal pocaitii lui. Sictir Jegule de Marginea, ai curajul sa mai contesti ? Fii multumit ca nu esti legat la Botosani!
5.   Si ce daca ? trimis de
(20 mai 2008, 21:15:15
zilele trecute l-am auzit de mai multe ori pe domnul marza luand apararea pocaitilor si nu l-ati injurat . care e problema ca onofrei e pocait ? de ce nu-l injurati si pe marza ca ii apara ?! lasa ca si cu ortoxcsii nostri m-am lamurit ... saptamana trecuta am vazut pe unul la stiri care a girat la banca cu Biserica , terenul Bisericii si cimitirul , dupa care a fugit din tara . asta ca e ortodox de-al nostru e mai bun ?! mai lasati-o mai moale cu limbile la baisanu ...

6.   Raspuns la " si ce daca " ... trimis de
(20 mai 2008, 21:22:35
ai dreptate ..miroase a iz electoral ...eu nu stiu despre ce cimitire vorbesc baietii de mai sus . poate ne zic si noua despre ce improprietariri ale pokaitilor e vorba . nu am auzit nimik despre asa ceva . ar fi interesant sa stim toti ...cat despre pocaiti , daca unul e naspa , nu toti sunt la fel . padure fara uscaturi nu exista ... nici la noi , la ortodocsi ... asta e !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei