Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2008 - Anul XIII, nr. 116 (3797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbări

UDUR şi-a desemnat o nouă echipă de conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Schimbări masive. Uniunea Democrată a Ucrainenilor din România (UDUR) şi-a desemnat noi structuri de conducere, atât la nivel naţional, cât şi la nivelul filialelor. Prin aducerea unor noi oameni, UDUR încearcă să se implice mai mult în viaţa comunităţilor unde trăiesc persoane de etnie ucraineană, fie că este vorba de acţiuni culturale, sociale, dar şi economice sau pe linie de administraţie.

 

Noul preşedinte al filialei judeţene Suceava a UDUR este omul de afaceri Adrian Naherniac, care va fi ajutat de Alexandru Mandiuc, persoană ce va deţine funcţia de preşedinte executiv.

Proaspăt intrat în politică, acesta a declarat că îşi doreşte să se implice activ în viaţa reprezentanţilor de etnie ucraineană.

„Una din problemele principale care se înregistrează în localităţile cu populaţie preponderent ucraineană este legată de infrastructură. Vom realiza programe concrete pentru rezolvarea acestei probleme şi cred că în cel mai scurt timp vom concretiza şi o serie de proiecte în acest domeniu”, a explicat Naherniac.

Fostul preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a UDUR, Elena Chideşa, a devenit consilierul formaţiunii pe probleme de învăţământ şi cultură.

„Doamna Chideşa este o persoană foarte competentă şi sunt convins că împreună vom găsi soluţii pentru a sprijini învăţământul în localităţile cu populaţie de etnie ucraineană”, a precizat Dumitru Morhan, preşedintele UDUR.

Şi în celelalte filiale s-au stabilit noile structuri de conducere. La Maramureş conducerea va fi asigurată de Cristian Halas, iar la Timiş preşedinte a fost numit Vasile Nan. Filiala din Galaţi va fi condusă de Valerică Dumitraşcu, la Botoşani preşedinte este Ioan Frasiniuc, în timp ce activitatea din Tulcea şi Brăila va fi coordonată de Mariana Nedelcu.

Şi la nivel naţional s-au operat o serie de schimbări. În afara lui Dumitru Morhan, preşedinte al UDUR, celelalte persoane din conducere sunt Vasile Ţapoveţ, care va ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte, în timp ce Valerică Dumitraşcu şi Vichenti Nicolaiciuc vor fi vicepreşedinţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UDUR şi-a desemnat o nouă echipă de conducere.
 Vizualizări articol: 1409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
UDUR şi-a desemnat o nouă echipă de conducere1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un bombalau si un tzepar ordinar trimis de
(20 mai 2008, 13:18:16
astia-s fruntasii ucraineni ?rolling on the floor))
2.   ....... trimis de
(20 mai 2008, 13:39:39
astia umbla doar cu minciuni si is nebuni dupa putere politica. Morhan tot ce vrea, e sa ajunga in Parlamentul Romaniei.....umbla doar cu promisiuni desarte si cu minciuni...
3.   Ucraineni trimis de
(20 mai 2008, 18:23:40
nu stiu de ce se indreapta atatea rautati asupra minoritatii noastre,si nu inteleg de ce unii nu-si indreapta atentia spre politicienii partidelor din romania care ii reprezinta pe ei si carora le-au acordat votul cu o inconstienta care ar trebui sa le dea macar acum un grav semnal de alarma.

noi ucrainenii avem sange slavon ceea ce probabil ne deosebeste prin verticalitate si demnitate fata de unii care se semneaza" cineva " sau " gogu", tipic celo care traiesc in anonimat si concep fituici de tip securist.

naharneac este un baiat ambitios care provine dintr-o familie unita si care desigur au realizat cate ceva in Suceava, iar Morhan este omul care asa cum a stiut el a fost mereu aproape de nevoile si cerintele etncilor ucraineni.
3.1  RE: Ucraineni trimis de
(21 mai 2008, 01:22:20
cei cu tine ba? ai baut lichid de frana de la service-ul lui naharneac? esti un pupincurist bai sclavule ! ce au realizat aia in suceava ? iar morhan pe langa ca a tras tzepe la jumatate de tara ce altceva a mai facut ? ma pish pe voi ucrainenilor! sunteti niste nulitati absolute si imbibate de vodca ! bye bye,cum zice americanu'
4.   IAR INVIDIE!!! trimis de
(20 mai 2008, 20:15:07
nu-l mai vorbiti de rau pe morhan,invidiosilor si incompetentilor!!!Mmorhan este cel mai bun si merita sa fie in parlament..A ajutat etnia mai mult decat cei care au puterea acum si merita sa fie acolo unde ii e locul!

BRAVO MORHANE! NU DA INAPOI!
4.1  RE: IAR INVIDIE!!! trimis de
(20 mai 2008, 23:16:49
Interesant!!!!! Cum a ajutat etnia? Morhan are o moralitate indoielnica. Un om, care nu stie sa lege doua cuvinte in limba ucraineana. Si ceilalti din UDUR sunt niste nulitati.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei