Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2008 - Anul XIII, nr. 116 (3797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Rădăuţenii îi susţin pe Gheorghe Flutur şi Aurel Olărean

Senatorul Gheorghe Flutur şi Aurel Olărean au dezbătut sâmbătă, 17 mai 2008, cu o parte dintre locuitorii municipiului Rădăuţi, problemele prioritare pentru mandatul 2008-2012 la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, respectiv la Primăria Municipiului Rădăuţi.

Senatorul Gheorghe Flutur şi Aurel Olărean au purtat un dialog deschis şi civilizat cu o parte dintre locuitorii unui cartier rădăuţean, în problema descentralizării, atragerii fondurilor europene nerambursabile, situaţia economică a judeţului Suceava şi respectiv a municipiului Rădăuţi, datorată celor 16 ani de administraţie socialistă.

Flutur le-a explicat oamenilor cauzele care au determinat stagnarea economică a judeţului Suceava, adică lipsa de preocupare a socialiştilor pentru dezvoltarea acestei zone cu un potenţial economic şi turistic ridicat, supercentralizarea care face, ca, la ora actuală, orice proiect sau iniţiativă să aibă nevoie de aprobarea Bucureştiului, detaliile proiectului Athosul Carpaţilor legat de dezvoltarea şi susţinerea turismului monahal.

Avantajele unei administraţii locale PD-L sunt foarte vizibile la Suceava şi Piatra Neamţ, unde, a arătat Gheorghe Flutur, s-au realizat lucruri extraordinare, printr-o foarte bună organizare şi aplecare spre problemele cetăţenilor, atragerea unor fonduri europene cu finanţare nerambursabilă, construirea unui număr ridicat de locuinţe pentru tineri, sprijin acordat investiţiilor străine şi interes manifestat pentru cultură.

Rădăuţenii - pensionari, tineri, adulţi - şi-au expus opiniile şi mai ales nemulţumirile faţă de administraţia locală a municipiului: cedarea în mod cel puţin dubios a unei suprafeţe din parcul de la Gara Mică unui particular, lipsa de interes faţă de extinderea şi reabilitarea spaţiilor verzi, lipsa unor proiecte europene cu finanţare nerambursabilă, ignorarea timp de 16 ani a problemelor locuitorilor de pe străzile “Mihai Bodnar”, “Tolocii”, “Pepenăriei”, “Cucului”, “Plevnei”, “Victoriei”, “Porumbelui”, ş. a. neasfaltate şi neracordate la reţeaua de apă-canal, neglijarea problemelor legate de centrul istoric al municipiului, clădirile aflându-se într-o stare avansată de degradare, preţul ridicat al gicaloriei la Rădăuţi, printre cele mai ridicate din ţară.

Aurel Olărean le-a prezentat celor prezenţi o parte din programul său electoral, preocuparea sa pentru atragerea fondurilor europene în municipiul Rădăuţi, faptul că, recent, a fost la Bucureşti, de unde a reuşit să aducă suma de 3 miliarde lei pentru realizarea proiectului tehnic al şoselei de centură a municipiului Rădăuţi, inclusiv proiectele propuse pentru dezvoltarea fiecărui cartier al localităţii în parte. Vorbitorii – printre ei unii locuitori de pe strada Tolocii - au subliniat faptul că, dacă în 2004, i-au dat voturile lui Frunză, asta le-a înşelat cu mult aşteptările, motiv pentru care, la 1 iunie 2008, rădăuţenii vor vota pentru Gheorghe Flutur la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Aurel Olărean şi PD-L la Primăria şi Consiliul Local Rădăuţi.

În felul acesta, s-a arătat în timpul discuţiilor, aceeaşi culoare politică o va avea preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi primarul respectiv Consiliul Local al municipiului Rădăuţi, adică legătura necesară pentru implementarea proiectelor propuse de către Partidul Democrat Liberal.

Biroul de Presă PD-L Rădăuţi

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădăuţenii îi susţin pe Gheorghe Flutur şi Aurel Olărean.
 Vizualizări articol: 893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Rădăuţenii îi susţin pe Gheorghe Flutur şi Aurel Olărean1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
(20 mai 2008, 11:53:54
De unde dracu stiti voi ca radautenii vor vota cu analfabetul de olarean?
2.   VORBA DULCE MULT ADUCE trimis de
(20 mai 2008, 12:09:38
VORBA DULCE MULT ADUCE, ACEASTA ESTE FOARTE VALABILA PENTRU D-L FRUNZA, DAR ADUCE PENTRU EL SI FAMILIA S-A: CASELE DE PE STRADA G-RAL IACOB ZADIK, CARE LE-A FACUT SUB NUME CONSPIRATIV SI A LUCRAT PE GRATIS TATAR DE LA SERVICII COMUNALE, . ACEST TATAR �-SI FACE SI EL UN CASTEL, HANGAR PE STRADA "FR�NCII" LATERAL TOT PE GRATIS CU OAMENII SI MATERIALELE DE LA SERVICII COMUNALE. ACEASTA ESTE LOZINCA D-LUI PRIMAR "FRUNZA" DECI RADAUTENI VA ROG ALEGETIL. ACEST FRUNZA ESTE UN OM CARE PRIN COMPORTAMENTUL SAU IA DE LA MORTII SI DE LA VII.
2.1  RE: VORBA DULCE MULT ADUCE trimis de
(20 mai 2008, 12:14:38
Care Flutur nu este decit o omida.Radautenii nu se mai lasa pacaliti de acest impostor care este Olarean.
2.2  RE: VORBA DULCE MULT ADUCE trimis de
(20 mai 2008, 13:08:11
Trebuie sa va spun ca sunt un mare bou!
3.   Vorba amara pt cetatean trimis de
(20 mai 2008, 12:14:20
da,il sustin pe flutur sa zboare de pe aceste meleaguri si sa ne lase in pace gainile,gastele,ratele,porcii si nalte oratanii mai mult sau mai putin salbatice.
4.   Dreptate trimis de
(20 mai 2008, 12:20:24
Olarean nui capabil sa conduca o fabrica si lasa muncitorii de izbeliste si isi bate joc de ei nu sa conduca un oras cu minciuni, iar Flutur alt sarlatan care nu stie cum sa se imbogateasca pe spinarea prostilor. ROIUL

5.   Votant trimis de
(20 mai 2008, 12:47:58
am votat timp de 18 ani cu frunza si m-am iselat ,acum voi vota cu olarean daca dupa 4 ani nu va reusi nimic atunci altul ,asa e in democratie.sant mai mult ca sigur ca olarean va reusi sa faca ceva bun in oras.de ce sa nu-i acordam o sansa ?? votati cu ,fasola ,galan ,etc,dar nu mai votati cu frunza daca nu-l vreti pe olarean.
6.   Margineni trimis de
(20 mai 2008, 13:41:52
poate a gresit autorul titlul la articol poate a vrut sa scrie marginenii nu radautenii oli va fii primar la radauti cand va zbura porcul
6.1  RE: Margineni trimis de
(20 mai 2008, 13:48:25
SI BOUL DE MINE VA STI SA SCRIE CORECT CAND O ZBURA PORKUL.
6.2  RE: Margineni trimis de
(21 mai 2008, 10:49:54
si boii din marginea vad ca se oftica foarte tare
7.   Ingauinta trimis de
(20 mai 2008, 14:06:59
suntem un grup de cetateni saraci din radauti si va rugam pe voi dragi radauteni sa-l mai ingaduiti fruza ca mai avem cate ceva de rezolvat.ne numim tatar, boleacu ,flutur ,dar mai sunt si altii canoi.va multumim
7.1  RE: Ingauinta trimis de
(21 mai 2008, 11:07:55
sunt si eu si stati linistiti ca tot domnul Frunza va fi ales nu sunt radauteni asa de prosti sa aleaga un criminal (oli a omorat un om in 1991 in accident din vina lui) un violator( oli a platit 2 vicoveni sa ii violeze fosta amanta dupa ce la parasit asta in 1999) un alcoolist (dupa ce sa imbatat sa luat de pol. de la circulatie si le-a pus pistolul la cap asta in 2005),aste sunt faptele bune cu care se lauda oli
8.   OLAREAN la MARGINEA CU TINE! trimis de
(20 mai 2008, 15:04:06
olarean sa se duca pe mare cu pluta ala nu stie deloc politica,de fapt nu stie NIMIC
9.   Olarean feat. fluturel trimis de
(20 mai 2008, 16:24:37
dupa parerea mea n-ar trebui votat nici unul. Toti au interese private in tot ce fac. Acum i-a palit pe toti grija de Radauti si radauteni. sa vedem dupa ce or trece alegerile daca mai capata cineva un pachet sau un pahar de tuica de la ei.Credeti ca ciolanul de la primarie daca ar fi gol ar mai fi asa o batalie?

Vedeti ce a facut Oli cu banii de la ministerul culturii? asa va face si cu fondurile nerambursabile care or sa vina la primarie. PENTRU EL SI DOAR PENTRU EL. Poate vrea si el MAYBACH ca a lui JIJI . Asa ca deschideti ochii radauteni si vedeti pe cine votati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Despre Flutur.....este un mincinos de prima clasa. Cate tone de detergent au fost aruncate pe rotile masinilor cu aviara????????? Cum naiba a disparut aviara in doua zile????????????????????? Puternic o fi fost detergentul ala. Scoate si petele de pe creierele domniilor voastre? Ia incercati. Poate va trece.

LASATI-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE LASATI-NEEEEEEEEEEEEEEEEE
10.   PDL este ales! trimis de
(20 mai 2008, 18:07:13
Dl Flutur este sustinut de tot judetul, fiindca este o valoare.

PDL va castiga detasat toate alegerile, poporul vrea schimbare pentru ca s-a saturat de hotiile si minciunile PSD/PCR.
10.1  RE: PDL este ales! trimis de
(21 mai 2008, 11:14:20
da dl flutur e sustinut de cel mai mare jud din tara "jud marginea"
11.   Mincinosi ordinari trimis de
(20 mai 2008, 18:07:32
"avantajele unei ad-tii locale a PDL sunt f.vizibile la SV si P.Neamt ",mint cu nerusinare PD-Laturile prin reprezentantii lor Zarone si Oli,spaima scolii(de agramat ce-i).Pai P.Neamt a fost un oras mai ingrijit dintotdeauna,iar Stefan,ce-a facut trebuie sa multumeasca PNL,care l-a facut om si l-a ajutat u fonduri,dupa care,ca orice lepra a fugit in munti cu alde stolo si Raluca,numai ca el n-a ...nimica,la fel ca si taranoiul de Prelipca,tradator jegos si nerecunoscator.Din moment ce nu are doctrina ci doar sustinere basesciana,acest partid de cacao ,ce-a furat cu nerusinare L de la liberali,reprezentind la ei Laturi ,Latrai,Lasi,Lichele si nicidecum Liberal,traieste numai din furat si mintit,pina ce termina banii(la fel ca PRM),dupa care dispare ca magarul in ceata de pe scena politica ,unde a umblat ca pishu boului ,cind la stinga ,cind la dreapta si invers,doar ,doar l-o baga cineva in seama(oamenii destepti l-au bagat la origini,dar lichelele au dat buluc).
11.1  RE: Mincinosi ordinari trimis de
(20 mai 2008, 18:14:36
FAULT mananca atat de multa kka incat nici un marfar nu poate duce.

Zdreanta comunista, Ioan Nechifor!
11.2  RE: Mincinosi ordinari trimis de
(20 mai 2008, 19:23:44
SUNT UN BOU PNL-ist.UN MARE LINGAU.SA STITI DOMNULE FLUTUR CA DUPA ALEGERI TREC LA PD-L.FAC ASTA CA SA MA APRECIEZE SEFII DIN PNL.EU SUNT O NULITATE DE OM SI TREBUIE SA-I LING IN KKK CA ALTFEL ASTIA SE PIS...PE MINE.
11.3  RE: Mincinosi ordinari trimis de
(21 mai 2008, 08:30:44
FAULT e un mare frustrat! Iar limbajul il descalifica! omul e disperat ca psd si pnl vor pierde puterea! atata ura si rautate, rar se mai poate vedea la o fiinta umana!
12.   Votand PDL spuneti NU hotiei din PSD/PCR. trimis de
(20 mai 2008, 18:11:00
Votand PDL, spuneti NU hotiei, conruptiei si santajului care bantuie in PSD/PCR!

13.   Prostie trimis de
(20 mai 2008, 19:55:23
Votand PD-L spuneti DA Prostiei si hotiei rafinate.
14.   Cel mai mare talhar=OLAREAN! trimis de
(20 mai 2008, 22:01:37
O CAPUSA=JIGODIE CARE SA UMFLAT DIN FURACIUNI!
15.   ATENTIE LA OLAREAN! trimis de
(20 mai 2008, 22:52:01
Daca cetatenii isi mai aduc aminte de imixtiunile d-lui Olarean in activitatea politiei din Radauti.
16.   Irinuca20032003@yahoo.co.uk trimis de
(21 mai 2008, 06:31:35
locuiesc pe aleea nucului,in suceava!daca vreti sa vedeti cum arata orasul suceava mult laudata de flutur sa nu indrazniti sa intrati cand ploua!ne prostesc ca pe prosti!
17.   PH trimis de
(21 mai 2008, 07:33:48
Astia toti au un singur partid comun PH = PARTIDUL HOTILOR .Flutur - sef organizatie, Olarean - femeia de servici si nu ma las induplecat si ii pun pe toti si de la celelalte partide.Astia in fata camerei sau pe drum se cearta si seara sunt la nasi la vreun fin din PSD, PC. Asa ca votati PH indiferent unde puneti stampila cu "VOTAT "
18.   20 de oameni trimis de
(21 mai 2008, 10:59:52
20 de oameni din care 10 erau copii pe biciclete, asta a fost sustinerea pe care a avuto Flutur si OLI la Radauti si colac peste pupaza mai au si deranjat slujba de la manastire
19.   Flutur = hot trimis de
(21 mai 2008, 11:33:08
Flutur este un guraliv si un imbecil!!!

Mie personal mi-a luat 350 ron pentru dezinfectarea masinii la trecerea frontierii in perioada "gripei aviare". Cand a batut vantul si mi-a dat "solutie" de aia in ochi am mers la cei ce dezinfectau si le-am zis ca mi-a dat in ochi. Sa vedeti ce mi-a zis medicul veterinar de la instalatia de dezinfectie: "Nu va fie frica ca nu contine nimic, este apa curata!!!"

Ara curata care ma costa 35 ron la fiecare trecere de frontiera.

FLUTUR = hot ordinar, un nimic care pute si ii umbla gura, dar nu este capabil sa faca ceva real!!!

Ce ai facut tu bun pentru silvicultura cat ai fost ministru si erai profesionist in domeniul silvic? Iti spun eu: "Ai luptat ci gripa aviara".

Ratatule, te-am votat ca tu sa-ti bati goc de mine!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei