Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2008 - Anul XIII, nr. 116 (3797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ucraina s-a angajat să oprească lucrările la Canalul Bâstroe

Marţi, 20 Mai 2008 (19:22:46)

Autorităţile ucrainene s-au angajat să oprească lucrările la Canalul Bâstroe, a anunţat, marţi, secretarul general al Convenţiei Espoo, Wiek Schrage.
  "Suntem convinşi că Ucraina va respecta decizia ce va fi luată mâine dimineaţă. Ucraina a făcut deja o declaraţie prin care guvernul acestei ţări anunţă că intenţionează să îşi reconsidere poziţia referitoare la Canal. Practic, se vor opri din lucrări şi vor fi luate în considerare amendamentele şi recomandările din decizia comună ce va fi adoptată mâine dimineaţă", a declarat, marţi seară,Wiek Schrage, într-o conferinţă de presă.

Pe de altă parte, consilierul ministrului ucrainean al Mediului, Iryna Makarenko, a declarat că Ucraina a transmis, sub semnătura vicepremierului, o scrisoare oficială către delegaţii la întâlnirea Convenţiei Espoo de la Bucureşti în care îşi exprimă poziţia cu privire la problema Bâstroe.

Precizând că nu are mandat să dea foarte multe detalii, Iryna Makarenko a spus că, în opinia sa, s-a ajuns la un compromis, partea ucraineană luându-şi angajamentul să nu înceapă lucrările la faza a doua a Canalului până ce nu vor fi îndeplinite obligaţiile rezultând din Convenţia Espoo.

"Ucraina îşi ia angajamentul să nu înceapă lucrările la faza a doua până ce nu sunt îndeplinite obligaţiile din Convenţia Espoo", a adăugat consilierul ministrului ucrainean al Mediului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ucraina s-a angajat să oprească lucrările la Canalul Bâstroe .
 Vizualizări articol: 676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ucraina s-a angajat să oprească lucrările la Canalul Bâstroe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei