Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2008 - Anul XIII, nr. 53 (3734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Piţurcă nu le garantează jucătorilor care au contribuit la calificare locul în lotul pentru CE-2008

Marţi, 4 Martie 2008 (16:06:21)

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că nu le garantează jucătorilor care au contribuit la calificarea la Euro 2008 locul în lotul echipei naţionale a României pentru turneul final organizat de Elveţia şi Austria.
  "În lotul pentru Euro se vor afla cei mai valoroşi jucători ai României şi, bineînţeles, cei mai în formă la momentul respectiv. Nu e vorba de răsplată, pentru că nu se face echipa naţională după răsplată. Să nu creadă cineva că se trăieşte din amintiri. N-are nicio legătură lotul pentru EURO cu răsplata. Dacă eşti într-o formă foarte bună, dacă eşti valid sută la sută din punct de vedere medical atunci eşti în lot. Să fie sănătoşi cei care vor fi nemulţumiţi! Asta e regula la echipa naţională. Nemulţumiţi vor fi tot timpul. Din păcate sunt 23 de locuri pentru EURO. Eu aş vrea să am posibilitatea să iau toţi jucătorii care au pus umărul la calificarea asta, dar din păcate asta e concurenţa la fotbal. Iar la acest nivel nu este uşor să fii în lot", a afirmat selecţionerul.

Piţurcă a explicat că are acum un lot lărgit pentru Euro 2008, alcătuit din "60-70 de jucători".

Tehnicianul a menţionat că nu este îngrijorat de accidentarea lui Adrian Mutu, precizând că echipa naţională nu stă într-un singur jucător. "Nu mă îngrijorează situaţia lui Mutu. Nu mă tem de o recidivă, toţi jucătorii echipei naţionale sunt supuşi acestui risc. Eu am tot spus că echipa naţională nu stă în unul sau doi jucători, să fie foarte clar asta! Noi suntem pregătiţi pentru orice, ne-am mai confruntat cu probleme medicale. Orice jucător care va intra pe teren va putea să facă diferenţa. Şi Marica, şi Daniel Niculae, şi alţii", a spus antrenorul primei reprezentative.

Ianis Zicu şi Marius Niculae au şanse să prindă lotul pentru Euro 2008 în opinia lui Piţurcă, dar acesta a ţinut să menţioneze că Daniel Niculae este cel mai în formă atacant român al momentului. "Zicu şi Niculae au şanse să prindă lotul. Iovan a fost în Scoţia unde l-a văzut pe Niculae în două jocuri, după care am tras concluziile. Daniel Niculae în schimb, n-a marcat în ultimul meci al echipei lui de club, dar în momentul ăsta este cel mai în formă atacant român", a adăugat Piţurcă.

Selecţionerul a menţionat că şi-ar mai fi dorit un amical înaintea turneului final din Elveţia şi Austria în afară de cele cu reprezentativele Rusiei şi Muntenegrului. "Ne mai doream un joc amical în afară de Rusia şi Muntenegru. Am avut discuţii cu Federaţia Engleză şi trebuia pe 28 mai să disputăm un meci în Anglia. Dar ei au ales un alt adversar, Statele Unite. Am înţeles că factorul economic a decis acest lucru. Aşa că rămân cele două amicale. S-ar putea să fie suficiente pentru că un joc cu Anglia e o acţiune care trebuie tratată extrem de serios şi puteau apărea alte probleme", a afirmat Victor Piţurcă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piţurcă nu le garantează jucătorilor care au contribuit la calificare locul în lotul pentru CE-2008.
 Vizualizări articol: 471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piţurcă nu le garantează jucătorilor care au contribuit la calificare locul în lotul pentru CE-20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castraveţi la frigăruie (Ukorky no rajnikock)- reţetă slovacă- 350g castraveţi 200g cârnăciori mici de bere, picanţi1 frunză de dafin5 boabe de piper1/2 linguriţă boia de ardei1 lingură oţet400ml apă1 ou2 linguri muştar200ml lapte60g făinăulei pentru prăjitun... Citeşte