Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2008 - Anul XIII, nr. 53 (3734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PC: Dificultatea uninominalului o constituie desemnarea colegiilor electorale

Marţi, 4 Martie 2008 (17:47:40)

Conservatorii susţin că dificultatea în introducerea votului uninominal nu a constituit-o adoptarea de către Parlament, ci desemnarea colegiilor electorale.
  "Marea greutate nu era votul în Parlament, ci desemnarea şi conturarea colegiilor electorale. A fost un consens politic, pentru că marea majoritate a parlamentarilor a votat această lege", a declarat preşedintele PC, deputatul Daniela Popa, după adoptarea legii votului uninominal.

Ea a ţinut să precizeze că a iniţiat, în 22 decembrie 1998, primul proiect de lege privind votul uninominal, iar PC a avut primul proiect de lege în această legislatură, în februarie 2005.

"În sfârşit, această lege a ieşit. Este mai puţin important modul prin care se face această selecţie a candidaţilor, important era ca această lege să fie adoptată. Pe noi ne interesa, în primul rând, calitatea oamenilor aleşi în circumscripţiile uninominale. Foarte important este rolul cetăţenilor în procesul de selecţie al celo0r care fac legi şi care guvernează ţara", a mai spus Popa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PC: Dificultatea uninominalului o constituie desemnarea colegiilor electorale .
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PC: Dificultatea uninominalului o constituie desemnarea colegiilor electorale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castraveţi la frigăruie (Ukorky no rajnikock)- reţetă slovacă- 350g castraveţi 200g cârnăciori mici de bere, picanţi1 frunză de dafin5 boabe de piper1/2 linguriţă boia de ardei1 lingură oţet400ml apă1 ou2 linguri muştar200ml lapte60g făinăulei pentru prăjitun... Citeşte