Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2008 - Anul XIII, nr. 53 (3734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

PSD îi cere lui Flutur să-şi declare adevăratele intenţii politice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni îi cer liderului organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, să-şi declare public „adevăratele intenţii politice” pentru următorul ciclu electoral.

Solicitarea a fost transmisă printr-o conferinţă de presă de către vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Cornel Popovici. Acesta a declarat că Flutur nu ar prea vrea să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean, deoarece vizează un post de ministru într-o viitoare guvernare PD-L.

„Am mai spus-o că Gheorghe Flutur  a fost forţat de Cezar Preda să candideze pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava. Întâmplător sau nu, în nici o apariţie publică, şi au fost destule, şi în nici o declaraţie nu a spus de bună voie şi nesilit de nimeni „da, candidez pentru preşedinţia Consiliului Judeţean”. Ezitările domniei sale provin din faptul că încă mai speră să prindă un post de ministru. Din informaţiile pe care le avem, se pare că domnul Flutur este într-o mare dilemă. Deja se vehiculează numele unui înlocuitor pentru domnia sa la Ministerul Agriculturii în nefericitul caz în care PD-L va ajunge la guvernare, deoarece va candida pentru o funcţie la nivel local”, a explicat Popovici.

El consideră că Flutur „a fost exilat” la Suceava şi că liderii PD-L de la Bucureşti îl pun în situaţii jenante, cu scopul de a-l trage pe linie moartă.

„Facem acest apel public către domnul Flutur şi îl rugăm măcar în al doisprezecelea ceas să dea dovadă de demnitate şi să spună tuturor sucevenilor pentru ce funcţie publică va opta, astfel încât să nu ne mai mintă încă o dată”, a mai spus Popovici.

 

Flutur: „Nu dăm răspunsuri anonimilor de la PSD”

Reacţia preşedintelui organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, la solicitarea vicepreşedintelui PSD Suceava, Cornel Popovici, a fost extrem de scurtă. „Nu dăm răspunsuri anonimilor de la PSD Suceava”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD îi cere lui Flutur să-şi declare adevăratele intenţii politice.
 Vizualizări articol: 1302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD îi cere lui Flutur să-şi declare adevăratele intenţii politice1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Flu flu flu va face fluturele trimis de
( 4 mar 2008, 11:11:56
in anul 2004 cine deschidea lista PNL-ului la CJ??? Nimeni altul decat Gh Flutur (alias Butterfly) a tras partidul pana la un 20%, si-a facut treaba si ne-a lasat cu ochii in soare. Acum in anul 2008 vrea acelasi lucru sa treaca PD-L-ul in sus, o sa vada nea butterfly presedentia Cj cand si-o vedea lupul ceafa si rachita o face micsunele.Nu-i rusine sa vina sa mai cerseasca votul sucevenilor ???? N-a facut NIMIC pentru fermierii judetului Suceava cat a fost ministru dar ii prosteste cu realizarile guvernului Nastase. In consecinta cand vor fi alegerile toti cei care se vor prezenta la urne sa aiba si un Spray Raid pentru a deratiza clasa politica suceveana
1.1  RE: Flu flu flu va face fluturele trimis de
( 4 mar 2008, 12:16:26
MULTI SUNT PROSTI PE LUMEA ASTA , DAR MAI MULTI CA IN PSD NU AM VAZUT. VIRGINEL IORDACHE, DONTU, MARZA, ADOMNICAI, BEJENARIU, COZMANCA, ETC O SHLEAHTA DE HOTI SI NETREBNICI SA SE DUCA PE TOBOGAN O DATA. MARZA E CEL MAI MARE BANDIT DIN SUCEAVA. SPER SA SE DUC PE CENTURA POLITICII!
2.   Troc pe spinarea noastra? trimis de
( 4 mar 2008, 11:13:46
In mod sigur va lasa un lingau de la el din partid in locul lui, la CJ. El se va duce la Agricultura, sa isi continue "fluturiada", la comanda politica, pe grajdurile si asa decimate de gaini. Luati exemplul Avicolei lui Becalli. Traiasca Flutur, varful regnului animal!!!
3.   Sinteti penibil dle Flutur trimis de
( 4 mar 2008, 11:23:24
Cu totii am vrea sa stim care sint intentiile acestui "baron local /national"... cit despre faptul ca dl Popovici ar fi un anonim , nu sint de aceeasi parere, dvs dle Flutur ati avut sansa de a fi ministrul agriculturii (minister la care n-ati facut mare lucru, desi cred ca multi romani va vor pomeni mult timp d acum inainte doar pt simplu fapt ca le-ati ucis gainile si alte pasari), si prin urmare va cunosc mult mai multi oameni...dar sincer dle in afara de dvs si mai nou dl Lungu (care e primarul acestui oras "european" ) nu vad sa mai fie altii prin pd-l Suceava... sa fie oare organiz pd-l suceava formata doar din 2 membri?i dont know...parerea mea ca pe viitor sa nu va mai legati de persoane care nu sint patate, nu sint corupte si nici usor coruptibile...sau poate asta va deranjeaza de fapt, ca sint anonimi din unghiul atrocitatilor , pt ca nu le comit ....Sinteti penibil!
3.1  RE: Sinteti penibil dle Flutur trimis de
( 4 mar 2008, 12:13:51
Mancatorilor de **** si locotenenti ai lui Marza ...de ce mancati **** aiurea? Ce a facut Marza asa tare pentru Suceava ? de 18 ani suntem in rahat , scoli in paragina, fabrici daramate , drumuri proaste, a vopsit o teava cu galben si a zis ca a tras gaz si apoi a facut lucrarea, mama cate a facut ...magarii de magarii ....el e BARONUL LOCAL SI JUDETEAN .....MARZA A VRUT SA STRICE PARCUL DE LA FACULTATE SA II FACA BISERICA LUI GINERISU` ....OAMENI BUNI DE 18 ANI UN COMUNIST NE CONDUCE ....JOS MARZA ....SPER CA DOMNUL FLUTUR SA REUSEASCA CE SI-A PROPUS..........HUUUU PSD ...COMUNISTILOR
3.2  RE: Sinteti penibil dle Flutur trimis de
( 4 mar 2008, 14:25:43
MARIO STUDENTULE ... invata apoi vin'o sa te afirmi @@ intai invata ca presedintele consiliului judetean are "rolul" de a desemna bugetele alocate fiecarei ramure , de precizat ca Mirza este de meserie economist, iar Flutur de meserie ... agricultorstraight face .... apoi invata ca cei din consilul local prupun proiecte .. iar PRIMARUL va trebui sa le execute .. in ordinea de zi sunt de dezbatut si de aprobat 14 18 puncte .. cate din aceste puncte le executa primarul? incearca sa inveti de unde porneste un lucru, cine il termina, unde se opreste ... apoi vezi cine e vinovatul ... Mirza propune bugetul, ok, consilierii locali fac "planuri" si "proiecte" , OK, dar primarul Lungu ce face? propune in 2 3 luni actiuni de licitatii care se lasa fara rezultat, vin alte "planuri" din urma, prezente, si uite asa ... pana in monentul de fata, in care vezi ca nu e facut nimic in Suceava .... incearca sa inveti, sa nu ramai restant in SESIUNE STUDENTULE !@ @@
4.   Pentru flutur pdl-istul trimis de
( 4 mar 2008, 13:49:47
Nu mai ai aripioare /Domnul Preda ti le-a retezat! Hai, baietica, hai, candideaza la presedentia Consiliului Judetean! Vai, ce-o sa iei in bot! Crezi oare ca colegii tai de partid nu stiu de afacerile tale de la Ministerul Agriculturii ? Baite, da-te la fund, dute la Botosana, mulge vaca lui bunicatu si beleste ... vitelul.
5.   Precizari trimis de
( 4 mar 2008, 14:03:21
Daca v-ati uitat joi seara la 100% pe Realitatea TV, ati vazut ca PDL-ul s-a prezentat acolo cu structura de varf: Boc, Stolojan, Videanu, Flutur si Blaga. Deducem de aici ca Flutur face parte din structura de varf a partidului, deci nu poate fi vorba de o exilare a sa. Mai mult, asa cum Cezar Preda a fost la lansarea lui Flutur la Suceava, si Flutur a fost la lansarea lui Preda in judetul lui. La fel vor face si la Berceanu si la Frunzaverde si la orice alta lansare a unui candidat pentru o functie din administratia locala.

In 2004 Flutur a candidat la Consiliul Judetean. PNL a luat atunci 10 mandate si PSD 17 mandate. Evident, presedinte a iesit Marza. Tot evident, din moment ce nu a obtinut functia de presedinte al CJ, Flutur a plecat din functia de simplu consilier judetean.

PS - pentru forumistii insetati de scandal: am mai avut discutia asta. Nu e sanatos sa va descarti pe forumuri tot ce nu puteti descarca in viata reala. Stiu ca e greu, dar va inv
5.1  RE: Precizari trimis de
( 4 mar 2008, 14:27:47
VOM MURI CU TOTII INTR'O ZI ... URMEAZA O ERA GLACIARA ! @@
6.   Iar PSD? trimis de
( 4 mar 2008, 14:52:07
Hai Fluturica mai repede sa spargi gasca de baroni PSD angajata de Mirza care sta in conservare!!!! Pe forum sunt disperatii lu Mirza din CJ care comenteaza aiuristic,dar stati baieti ca va vine randul si nu mai este mult pana atunci! Cine-i Popovici de la PSD??? De asta cine draku a mai auzit,ce vrea asta??? Cred ca nimic ca-i prea insinifiant sivrea bagat in seama dupa ce a fost scos de la naftalina de Mirza. Baieti vitezaaaaaaaaaaaaaa!
7.   ... trimis de
( 4 mar 2008, 16:14:04
...................
8.   ... trimis de
( 4 mar 2008, 16:15:14
astea lasa in urma marza dupa 18 ani de zile(voteaza schimbarea)
9.   Fluturasi trimis de
( 4 mar 2008, 16:28:15
ce va chinuiti degeaba pe forum?ce -i asa greu de inteles,ca marza preda stafeta lui flutur.a inceput prin a transfera primarii de la psd la pdl.....cati membri de partid numara in judet pdl?asta-i hora,praf in ochi ptr.prostime!credeti-l[multe a facut,fluturas,dar ptr.el]
10.   PSD/PCR, unde-s banii CJ? trimis de
( 4 mar 2008, 17:50:55
PSD/PCR nu este in pozitie sa-l conditioneaze pe dl Flutur.

Coane Gica, hai mai repede, scapa-ne odata de aceste infectii comuniste PSD/PCR

Se se duca naibii Mirza si cu banda lui de hoti care au parlizat judetul, dar nu mai inainte de a spune la Curte cum s-au cheltuit banii CJ din ultimii 10 ani.

Nu este asa dle Vaginel, informatii de domeniu public?!!
11.   ECONOMIA DE VIATA SALBATICA trimis de
( 4 mar 2008, 18:46:04
NE AI VANDUT PE TOTI SI TOT.NU ESTI UN BUN SUCEVEAN.FURTUNA FLUTUREASCA.
12.   Dilema trimis de
( 4 mar 2008, 19:06:41
"domnul Flutur este �ntr-o mare dilema". C�nd esti �n dilema sa alegi ceva va tebui sa alegi din doua lucruri cu sf�rsit prost pe unul. �n ce dilema este D-nul Flutur? Daca va fi ministru va fi bine, pentru el, si eventual rau pentru cei care-l vor alege: daca va fi presedintele Consiliului Judetean va fi bine, pentru el, si rau pentru cei care �l vor alege. Repet, unde este �n acest caz dilema �n care se afla domnul Flutur?
13.   Ce mitocan trimis de
( 4 mar 2008, 20:19:21
Cat de mirlan poate fi un nesimtit ca acest Flutur specia Zarone,el care se face de r...t ,peste tot unde merge(in curind vor apare,in serial,ispravile lui din timpul ministeriatului,pareri ale unor specialisti din minister,vizavi de broscoiul acesta prost si infumurat care facea deliciul salariatilor."Cu mina pe inima va spun ca in afara de cultivarea in prostie,a propriei personalitati,complet strain de adevaratele probleme specifice unui astfel de minister,sbir cu subalternii si pupincurist cu cei care l-au urcat intr-un asemenea post,era toata ziua inconjurat de cablurile t.v.si dadea la interviuri in care nu spunea nimic(de altfel,dupa ce le umplea portbagajele,reporterii nu mai dadeau pe post aproape nimic.In restul timpului se straduia sa-si aline dorul de consoarta,care ramasese acasa " .Ei,iata cum a iesit specimenul din anonimat,dar mai ales ce facea in lumina reflectoarelor,si astazi cu dispret si mirlanie nu raspunde anonimilor,cum nu va mai deveni,crede el,inselindu-se.
14.   ... trimis de
( 5 mar 2008, 00:47:21
Din ce vad, ai o reala problema personala cu Flutur. In fiecare comentariu dezinformezi. Pot spune ca mai tot ce povestesti despre comportamentul lui in minister, despre ascensiunea sa in cariera, este fals. Dar sunt convins ca asta stiai deja. Mai ramane acum o problema pe care o voi formula intr-o intrebare directa: care sunt motivele care te determina sa fii atat de frustrat in legatura cu omul asta? Intreb asta pentru ca, evident, ce faci tu nu este dezbatere argumentata, fie ea si contradictorie. Ce faci tu se cheama defulare. Probabil tot ce n-ai avut curaj sa-i spui in fata, scrii pe forum. Grav este daca faci la fel si cu nevasta.

Probabil esti unul dintre demagogii pe care nu i-a bagat in seama. Dar poate totusi nu e tarziu sa incerci sa treci peste asta si sa gandesti pozitiv, dandu-ti astfel o sansa de a iesi, chiar si tu, din anonimat.
15.   Dl Flutur, un om de nadejde, Iubiti'l! trimis de
( 5 mar 2008, 06:43:18
Dl Flutur, cel mai mare politician al Sucevei din ultimii 10 ani.

Acesta este adevarul. Nu muscati mana care va hraneste!

PSD/PCR sa ceara la cap de pod.

15.1  RE: Dl Flutur, un om de nadejde, Iubiti'l! trimis de
( 5 mar 2008, 14:37:03
crezi tu....asta ca e cel mai politician om,,,,,,, e cel mai corupt om,,,,,,,, si cel mai fals om .
16.   Comparatii trimis de
( 5 mar 2008, 09:36:45
Suficienta si aroganta acestui omulet verde(stiti bancul cu padurarul si extra terestrul?)merge prea departe! Cine il cunoaste,stie ce mediocritate dospeste in el si ca tot ce face(la comanda),nu are nimic cu vreo intentie de bine pentru altcineva decit pentru gasca lui,bagata pina in git in afaceri necurate.( Ar trebui data o lege ca toti cei "inveliti" in dosare penale,sa nu poata candida,pina nu-si clarifica situatia juridica,cu obligativitatea judecarii in regim de urgenta a acestor procese). P.S. Daca lumea i-ar putea cunoaste,observa si compara pe aviarul Zarone si pe anonimul de la PSD,avantajul ar fi net in favoarea celui din urma(mai putin la banetul cu miros de gainatz ce-i umplu conturile celui dintai).
17.   Mda trimis de
( 5 mar 2008, 09:48:29
vorbesc si ei ca nau ce face ... sai vad de acuma ce mai zis ca bombonel face o alianta cu pnl-u ... se si potrivesc liberal cu social democrat .. oo da.. da tot degeaba
18.   POLITICA trimis de
( 5 mar 2008, 11:32:41
Nu a procedat la fel si d-l Nechifor,europarlamentarul ? Accederea posibila in fruntea unui nou guvern al Romaniei a d-lui Flutur ar fi un mare succes personal dar si o mare si reala oportunitate pentru judetul SUCEAVA si suceveni ! Si o onoare !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castraveţi la frigăruie (Ukorky no rajnikock)- reţetă slovacă- 350g castraveţi 200g cârnăciori mici de bere, picanţi1 frunză de dafin5 boabe de piper1/2 linguriţă boia de ardei1 lingură oţet400ml apă1 ou2 linguri muştar200ml lapte60g făinăulei pentru prăjitun... Citeşte