Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2008 - Anul XIII, nr. 53 (3734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mai multe hoteluri de pe Litoral şi-au prezentat oferta turistică pentru perioada 2-6 aprilie

Marţi, 4 Martie 2008 (16:36:41)

Un număr de 19 hoteluri din Constanţa şi de pe Litoral au prezentat ofertele de cazare pentru perioada 2-6 aprilie, atunci când la Bucureşti se va desfăşura summitul NATO, preţurile fiind între între 99 de lei şi 300 de lei camera single, pe noapte, şi între 110 lei şi 500 de lei camera dublă.
  Secretarul general al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului - Litoral, Forentina Boariu, a declarat, marţi, că 19 hoteluri din Constanţa, Mamaia şi Eforie Nord au întocmit ofertele pentru perioada 2-6 aprilie, atunci când este aşteptat un număr mare de turişti la malul mării.

Preţurile variază între 99 de lei şi 300 de lei camera single, pe noapte, şi între 110 lei şi 500 de lei camera dublă, pe noapte, în funcţie de numărul de stele al unităţii hoteliere şi de serviciile oferite.

Florentina Boariu a precizat că există câteva unităţi care oferă pensiune completă, altele, demipensiune, iar cel mai multe au inclus micul dejun în preţul camerei, fără alte servicii. De asemenea, turiştii pot închiria şi garsoniere sau apartamente de lux în cadrul unităţilor hoteliere respective, preţul acestora variind între 180 şi 535 de lei pe noapte.

Secretarul general al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului - Litoral a mai afirmat că există şi alte unităţi hoteliere care urmează să îşi definitiveze oferta turistică pentru perioada 2-6 aprilie şi este posibil ca numărul acestora să ajungă la 30.

Florentina Boariu a spus că Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului - Litoral încearcă să atragă cât mai mulţi turişti la malul mării în perioada summitul NATO şi prin alte manifestări.

"Pregătim o paradă a automobilelor de epocă şi mai multe concerte. Deocamdată nu este nimic definitivat, dar avem în plan şi alte evenimente pe care le vom anunţa la momentul potrivit", a precizat Florentina Boariu.

Ea a mai declarat că pachetele propuse vor fi valorificate prin intermediul agenţiilor de turism, iar Asociaţia Litoral va realiza campania de promovare a ofertei turistice din perioada 2-6 aprilie.

Summit-ul NATO, unul dintre cele mai mari evenimente politice, va reuni la Bucureşti, în perioada 2-4 aprilie, 26 de lideri ai ţărilor aliate, în centrul de conferinţe al Palatului Parlamentului. Totodată, în perioada 1-3 aprilie 2008 se va organiza la Bucureşti Forumul Transatlantic, la care vor participa peste 200 de personalităţi importante pe arena internaţională.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a cerut, în şedinţa de Guvern de săptămâna trecută, Ministerului de Externe, să refacă proiectul hotărârii prin care propunea ca salariaţii bugetari din Bucureşti să nu lucreze în perioada summit-ului NATO, considerând că o astfel de măsură ar bloca activitatea instituţiilor publice.

"Nu sunt de acord să omorâm toate activităţile din cauza summit-ului. Traficul trebuie redus, dar nu cu închiderea uşilor la toate instituţiile. Am văzut destul aiureli şi alte bazaconii în ultima vreme, ca închiderea aeroporturilor", a spus Tăriceanu.

Surse guvernamentale au declarat agenţiei MEDIAFAX, în urmă cu două săptămâni, că Tăriceanu a cerut totodată ca propunerea ca salariaţii din sectorul public care îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti să aibă zile libere în perioada 2-4 aprilie 2008, pe timpul desfăşurării summit-ului NATO, să fie reanalizată şi a avansat varianta ca bugetarii să lucreze după sistemul "o zi da, una nu", pentru a nu afecta programul cu publicul.

El a apreciat totodată că ar fi necesar un apel către bucureşteni pentru ca aceştia să nu circule cu maşinile personale în perioada summit-ului, ci să folosească transportul în comun sau să evite traseele rezervate coloanelor oficiale.

Organizarea Summitului NATO la Bucureşti, în perioada 2-4 aprilie 2008, presupune participarea unui număr de aproximativ 3.000 de oficiali din 53 de ţări precum şi aproximativ 3.500 de jurnalişti.

Peste 1.000 de autoturisme şi microbuze vor transporta în fiecare zi delegaţiile oficiale către diversele locaţii din municipiul Bucureşti - Palatul Parlamentului, hoteluri - , la care se adaugă aproximativ 500 de autoturisme pentru transportul oficialilor români şi al personalului implicat în organizarea acţiunii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe hoteluri de pe Litoral şi-au prezentat oferta turistică pentru perioada 2-6 aprilie .
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai multe hoteluri de pe Litoral şi-au prezentat oferta turistică pentru perioada 2-6 aprilie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castraveţi la frigăruie (Ukorky no rajnikock)- reţetă slovacă- 350g castraveţi 200g cârnăciori mici de bere, picanţi1 frunză de dafin5 boabe de piper1/2 linguriţă boia de ardei1 lingură oţet400ml apă1 ou2 linguri muştar200ml lapte60g făinăulei pentru prăjitun... Citeşte