Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2008 - Anul XIII, nr. 53 (3734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Dai un Bănel, dar stai în faţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu împărtăşesc entuziasmul unuia dintre participanţii la nenumăratele dezbateri de după meci, pe nici nu mai ştiu care post TV (că erau vreo 5-6 care aveau simultan „tocşăuri” de profil) care spunea că „asemenea meci n-am avut de 19, poate de 20 de ani”. Nu. Greşeală gravă. N-am avut aşa meci… niciodată! Fiindcă în nici un caz nu poţi compara fotbalul la angajament total de azi cu ceea ce se juca acum 10, 20 sau 100 de ani. Iar ce am văzut în acest senzaţional Steaua – CFR este pe deplin comparabil cu orice derby din orice campionat, ba şi cu cele mai disputate partide de Champions’ League. Am priceput, înainte de orice altceva, că avem două echipe pe deplin performante, ba şi că avem şansa de a urca în grupele competiţiei europene supreme şi cu a doua, nu doar cu cea câştigătoare a titlului naţional. Şi care va fi, aproape sigur, Steaua. Pe ce mă bazez? Păi, doar pe ceea ce se vede: un fotbal avântat, energic, imaginativ, în care până şi ăia care păreau, până alaltăieri, din alt chip, s-au integrat perfect (Ovidiu Petre, Lovin) demonstrând că nu le lipsesc tehnica ori imaginaţia, ci că aveau doar un surplus de indolenţă. Debarasându-se de ea, au devenit la fel de buni ca… ei nu, nu ca Moreno, care pus şi simplu m-a uluit. Spuneţi drept: aţi văzut vreun străin de valoarea lui în campionatul nostru până acum? Şi, dacă mă gândesc bine, mai sunt vreo două-trei achiziţii la Steaua care fac toţi banii. Ba încă şi alţii pe care nici nu i-am văzut, cum ar fi Habibou, pe care-l aştept cu emoţie. Aşa cum arată, Steaua chiar că ar trebui să câştige tot, ceea ce nu înseamnă că CFR Cluj nu poate s-o facă şi ea. Situaţie în care s-ar putea să avem performanţe chiar şi în Champions’ League. Ambele joacă în mare viteză, lucru rarisim până acum la noi. Şi de negăsit, în continuare, la celelalte echipe. Joacă atât de repede, încât un Bănel, de meserie maratonist, nu sprinter, deşi a intrat pe final (când toţi erau niţeluş obosiţi, deci nu mai fugeau ca în prima repriză) tot nu reuşea să facă faţă ritmului. De unde şi concluzia că dai un Bănel (afară din echipă), pui în locul lui chiar un fotbalist şi stai în faţă, adică măcar pe locul 2. Surprinzător de bună, pentru mine cel puţin, prestaţia lui Rădoi. A jucat cum n-a făcut-o vreodată pe când era pe deplin valid. L-aş declara omul meciului, dacă pentru Steaua n-ar fi jucat unul mai bine decât toţi ceilalţi la un loc altcineva: Alexandru Tudor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dai un Bănel, dar stai în faţă.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dai un Bănel, dar stai în faţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se mai intampla trimis de
( 4 mar 2008, 16:50:36
Am vazut si la case mai mari asemenea greseli voite sau intamplatoare cu diferiti arbitri si scorul a ramas cel de pe teren.Asta-i viata in fotbal.!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castraveţi la frigăruie (Ukorky no rajnikock)- reţetă slovacă- 350g castraveţi 200g cârnăciori mici de bere, picanţi1 frunză de dafin5 boabe de piper1/2 linguriţă boia de ardei1 lingură oţet400ml apă1 ou2 linguri muştar200ml lapte60g făinăulei pentru prăjitun... Citeşte